TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK!

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK!

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Teakwondo Şampiyonasında Yusuf Efe Mızrak, Erkekler +180 CM kategorisinde birinci oldu.

22.07.2023

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Teakwondo Şampiyonasında Yusuf Efe Mızrak, Erkekler +180 CM kategorisinde birinci oldu.

 

Bolu'nun gururu olan genç teakwondo sporcusu Yusuf Efe Mızrak, Bursa'da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Teakwondo Şampiyonasında Erkekler +180 CM kategorisinde büyük bir başarıya imza attı.

Mızrak, muhteşem performansıyla şampiyonluk elde ederek tüm sporseverleri gururlandırdı. Yusuf Efe Mızrak, sıkı çalışmalarının ve disiplinli antrenmanların meyvesini topladığı bu önemli şampiyonlukla Türk sporuna ve Bolu'ya büyük bir katkı sağladı.

Genç teakwondo şampiyonu Yusuf Efe Mızrak, 28-31 Ağustos tarihleri arasında Bosna Hersek'in Saraybosna kentinde düzenlenecek olan Dünya Yıldızlar Teakwondo Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.

Bu önemli uluslararası etkinlikte Bolu'nun adını ve Türk teakwondo sporunu en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Yusuf Efe Mızrak'a ve antrenörüne başarılar dileriz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XARTB