TÜM SPORCULARI ABANTSPOR GİYDİRİYOR

TÜM SPORCULARI ABANTSPOR GİYDİRİYOR

AMATÖRÜ, VETERANI, KÖY TAKIMINI TÜM SPORCULARI ABANTSPOR GİYDİRİYOR

23.06.2024

Bolu'da onlarca takım, yüzlerce sporcu salonlarda ve sahalarda mücadele ederken, ilimizin spor mağazası deyince ilk aklan gelen isim olan Abantspor hemen hemen tüm sporcuların ve takımların malzeme tedarikçisi olarak bu alanda rakipsiz devam ediyor. Hemen hemen her markaya, modele ve talebe uygun dönüş yapan Abantspor, uygun fiyatları da bu alanda farkını ortaya koyuyor.

Bolu'da spor mağazası deyince ilk akla gelen isimlerden olan Abantspor'da yine yoğun mesai devam ediyor. Önümüzdeki ay başlayacak olan Köy Turnuvalarında 60'a yakın takım hazırlıklarını sürdürürken, Abantspor mağazası başlayacak turnuva öncesi takımlara en modern ve şık modellerle bu takımları turnuvaya hazırlıyor. Birbirinden kaliteli formaları ve spor malzemeleri için Abantspor'un kapısını çalan köy takımları sezona yetişecek siparişlerini vermeye devam ediyorlar. 

Sezon içinde amatör takımlar, devamında veteranlar takımlarının malzeme tedarikçisi olarak dikkat çeken Abantspor mağazasının sahibi ve spor malzemelerinin usta ismi Ümit Yıldırım "Şölen havasında geçecek olan köy turnuvasında takımlarımız için büyük oranda siparişlerini verdik. Halen turnuvaya katılacak olan takımlarımızın tüm spor malzemelerini hazırlamaya devam ediyoruz. Yeni modellerimiz ve renklerin uyumu tasarımlarımıza çok şık yansıdı. Karaçayır rengarenk olacak" dedi. 

Sezon boyunca tüm takımların ve her yaşta sporcuların malzemelerini tedarik ettiklerinin altını da çizen Abantspor mağazası sahibi Ümit Yıldırım "Futbol, voleybol, hentbol başta olmak üzere tüm sporlar için malzeme tedariği yapıyoruz. Hem takım hem bireysel kız-erkek her yaş grubu her sporcu için malzemelerimizi hem mağazamızdan hem de katalogdan siparişle temin edebiliyoruz. Önemli olan Bolu'da ve ilçelerimizde ki sporcuların ve takımlarımıza kaliteli ürünü zamanında ekonomik olarak tedarik edebilmek" dedi.  

50. Yıl İzzet Baysal Ortaokulu yanında hizmet veren Abantspor mağazası bayramdan sonra misafirlerini ağırlaya devam edecek.        

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu H1UJA