TÜFAD Hilmi KIYAK Antrenör gelişim semineri yapıldı

TÜFAD Hilmi KIYAK Antrenör gelişim semineri yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) beraber düzenlediği Antrenör Gelişim Semineri, Bolu Karaçayır Spor tesislerinde gerçekleştirildi.

05.06.2023

TÜFAD Bolu Şubesi tarafından düzenlenen 2. Ve 3. Birleştirilmiş antrenör gelişim semineri bu yıl Boluda birçok kulüpte Antrenörlük yapan    Hilmi Kıyak adına düzenlendi.

Karaçayır Spor tesislerinde düzenlenene seminer Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları adına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Daha sonra TÜFAD Bolu Şubesi Başkanı İrfan Ulusan açılış konuşması yaptı. Seminerin içeriği ve programı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Seminer Programında Pro Lisans hocaları  Ali Beykoz ve Cüneyt Karakuş’un teorik ve uygulamalı dersleri ile devam eden seminere Bolu’da görev yapan Uefa A-B-C ve Kaleci   antrenörleri katıldı.

İki aşamada gerçekleşen seminerin   teorik kısmını AİBÜ Beden Eğitimi ve Spor Bölümü hocaları,  uygulamalı kısmını ise Bolusporda yetişen ayrıca takım kaptanlığını yapan   Bahadır Kıyak tarafından gerçekleşti.

Seminer sonunda kredisini dolduran antrenörler 3 yıllık çalışma izni almaya hak kazandı.

Seminerin sonunda ise ASKF Başkanı Cemalettin Metin Hilmi Kıyak adına oğlu Bahadır Kıyak'a teşekkür plaketi takdim etti.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu IVWOF