Transfer harekâtı başladı...

Transfer harekâtı başladı...

Boluspor Yönetim Kurulu devre arası transferleri için düğmeye bastı. 17 haftada isteneni veremeyen takıma takviye geliyor.

25.12.2018

Boluspor Yönetim Kurulu devre arası transferleri için düğmeye bastı. 17 haftada isteneni veremeyen takıma takviye geliyor.

 

Eksik bölgeler belirlendi. Her yıl olduğu gibi bu sezon da onlarca transfer yapan Boluspor yönetimi, yine istediği verimi alamayınca harekete geçti. Sezon başında birbirinden tecrübeli oyuncuları kadroya katan kırmızı beyazlı takımda şu ana kadar istenen performans alınamayınca gözler transfer komitesine çevrildi. Transfer komitesi de hemen düğmeye bastı.

 

İlk olarak takımdaki eksik bölgeler belirlendi. 5 Mevkiye Transfer Devre arasında sıkı bir kamp dönemi geçirmek isteyen Boluspor, bir yandan da kadrosunu güçlendirecek. Bunun için görüşmeler başladı. Edinilen bilgiye göre, belirlenene isimlerle temasa geçildi. En az Beş oyuncunun takıma kazandırılması için devre arası bekleniyor.

 

HER MEVKİYE TAKVİYE

 

Geride kalan 17 haftada özellikle gol yollarında sıkıntı çeken Boluspor’un yeni bir golcü alacağı konuşuluyor. Ayrıca en büyük sıkıntının yaşandığı orta sahaya da takviye geleceği öğrenildi. 5 isim arasında savunmanın Sağı, solu için de bazı isimler geçiyor. Boluspor’un savunmanın Sağı, solu, orta saha, sol açık ve forvete takviye yapması bekleniyor. Ayrıca, ligin ilk yarısında istenen performansı veremeyen birçok futbolcuyla da yollar ayrılacak.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 0MOQF