“Top toplayıcısıydım”

“Top toplayıcısıydım”

Boluspor’un gergin geçen kongresinde söz alan ve ortamı sakinleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı konuşmada Boluspor sevgisini kongrede bulunanlarla paylaştı.

15.06.2019

Boluspor’la ilgili anılarını anlatan Özcan 11-12 yaşlarında Boluspor maçlarına top toplayıcısı olarak girdiğini söyledi. 


Yaptığı konuşmada Boluspor’un başına geçecek ismin bir kendisi için bir öneminin bulunmadığını, önemli olanın Boluspor olduğunu belirten Tanju Özcan, “Eminim buradaki herkes Boluspor’u çok seviyor ve Boluspor’un başarısını istiyor. Burada önemli olan isimler değil Boluspor. 

Bu yüzden birbirimizi kırmak yerine Boluspor etrafında kenetlenelim. Benden önceki belediye başkanlarımız da eminim Boluspor’u çok seviyordur. Onlar da Boluspor’a her zaman destek verdiler yanında oldular. Fakat ben tribün çocuğuyum. Boluspor maçlarına ilk olaraka 11-12 yaşlarında top toplayıcısı olarak girmeye başladım.

Biraz daha  büyüdüğümde stada girmek için dakika 60 olsun da kapıları açsınlar diye beklerdim. Bu sevgi çok farklı sevgi. O yüzden Boluspor’a olan desteğimiz her daim devam edecek. Ben buradan tüm başkanlarımın Boluspor camiasına yakışır bir şekilde el ele kol kola birlik ve beraberlik içinde çıkmasını istiyorum” dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BMKT4