TEMLİK KRİZİ SÜRÜYOR

TEMLİK KRİZİ SÜRÜYOR

1.ligde ligin sonuna gelinirken, Boluspor yönetimi temlikle baş edemez oldu.

03.04.2023

1.ligde ligin sonuna gelinirken, Boluspor yönetimi temlikle baş edemez oldu. Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, ‘Geçtiğimiz günlerde eski yönetime resmi kayıtlara göre borcumuz bitti’ açıklaması yapmıştı.

Ancak Boluspor Kulübüne sponsor tarafından gönderilen para eski başkan Abdullah Abat’ın hesabına gönderilince konulan temliğin kalkmadığı görüldü.

 

Kırmızı beyazlılara 3 Nisan 2023 tarihinde isim sponsorluğundan gelen 1 Milyon 100 Bin Türk Lirası eski Başkan Abdullah Abat’ın hesabına gitti. Paranın eski başkanın hesabına gitmesi sonrasında konulan temliğin kalkmadığı da göründü.

Boluspor' a bugün gelmesi gereken isim sponsorluk parası temlik kalkmayınca eski başkan Abdullah Abat’ın vermiş olduğu hesaba gitti. Geçtiğimiz günlerde resmi kayıtlara göre borcun bittiği ifade edilmişti. Birçok borçla karşı karşıya kalan Boluspor maddi anlamda zor günler yaşıyor.

Hiç bir geliri olmayan Boluspor’da sezon başında şehirden toplanan az miktardaki reklam paraları ile birlikte kırmızı beyazlı yönetim ve Başkan Savaş Abak kendi cebinden takımın ödemelerini yapmaya devam ediyor. Birçok sorunla boğuşan Abak ve ekibi bu kadar olumsuzluğa rağmen takımı play-off potasında tutmaya çalışıyor.

Boluspor sahasında oynayacağı Bodrumspor maçına hazırlanırken diğer bir taraftan da Play-off potasında olmak isterken bugün para kesintisi zor durumda kaldı.

İsim sponsoru tarafından 1 Milyon 100 Bin Türk Lirasının kasaya girmesi beklenirken, temlik kalkmayınca bu tutar eski Başkan Abdullah Abat’ın hesabına gitmiş oldu.

 

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BRJLQ