Tek Hedef Şampiyonluk!

Tek Hedef Şampiyonluk!

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, ligin 34’ncü haftasında evinde Denizlispor ile karşılaşacakları maç öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çarıkçı, Boluspor’u bu sene şampiyon yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

04.05.2018

Boluspor Kulübü tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, bu sene şampiyon olmak için ellerinden gelini yapacaklarını söyleyerek;

 

“2016 yılında hem basınımızın hem de taraftarlarımızın isteği doğrultusunda Boluspor’un çok zor günlerinde yönetim kurulumuzla beraber aday olduk. Geçen sene ve bu yılda son iki maç kala play off’lara kalmayı hak ettik. Öncelikle bu iki yılda basınımız Boluspor’un kötü günlerinde ve özellikle bu yılın ilk 9 haftasında ki kötü dönemde bize destek oldu. İki yıldan bu yana yapmış olduğunuz olumlu destekten dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Boluspor Bolu’da büyük bir değer ve şu anda Türkiye’deki hemen hemen bütün spor dallarındaki kulüp başkanları, şirket sahipleri, taraftarlar herkes Boluspor kulübünün bu sene iyi top oynadığını, iyi mücadele ettiğini ve 8 puandan şuana kadarki 57 puana çok büyük efor sarf ettiğini, bu play off’larda da Boluspor takımın bana göre ilk defa çok şanslı olduğunu söylemek istiyorum. Bu sene keşke demek istemiyorum.

 

Bu bizim 4’ncü play off’umuz. Geçmiş dönemlerde biraz heyecanlıydık, iyi hazırlanamadık. Bu sene play off’lara iyi hazırlamak için en başta teknik heyetimizle görüştük. Bu sene bu takımı şampiyon yapmak için elimden ne geliyorsa bir hata yapmadan çalışaraktan ve takımın 15 gün boyunca yanında olmak istiyorum. Özellikle bu 8 puan varken, direksiyonun başına geçtim. Samsunspor maçından sonra tüm deplasmanlarda takım otobüsünün ön tarafında, uçakta takımla beraber ve takımın kamp yaptığı otelde yaklaşık 5 ay takımla beraber olduk. Şu anda da Boluspor’da hem kulüp başkanı hem de sportif direktörü olarak çalışıyorum. Yani bu zor günleri aştık ve bu sene elimize bir fırsat geçti. Takımıma, teknik heyetime çok güveniyorum. Hep beraber bu sene takımı şampiyon yapmak için her şeyi yapacağız. Tabi play off maçları heyecanlı geçiyor. Şu anda diğer kulüpler Boluspor’u ilk maçta rakip olarak görmek istemiyorlar. İnşallah bu İzzet Baysal günlerinde takımımızı şampiyon yaparız.”  

 

Maçlara fazla taraftarın gelmemesi noktasında da konuşan Çarıkçı;

 

"Benim en çok üzüldüğüm bu taraftar noktasıdır.  Eskişehirspor taraftar sayesinde ligde kaldı. Ankaragücü taraftarı sayesinde şampiyon oldu. Bu hafta Bolu’da BAL  ligi mücadelesi oynandı. Müthiş bir taraftar Bolu’ya geldi. Şimdi biz 1. Lig’deyiz, şampiyonluğa oynuyoruz. Bir Düzce’ye maça gidiyorum 5 bin taraftar geliyor. Biz passolig ile ilgili çalışma yaptık. Biletlerle ilgili yüzde 50 indirime gittik. Biz maçlara seyirci gelmesi için artık parayı unuttuk. Arık kafamdan statların kapılarının önüne 10 tane döner koyup kestireyim de öyle mi maça gelecek. İnsan gerçekten üzülüyor” dedi.

 

Boluspor’un ligin 33’ncü haftasında deplasmanda Karşılaştığı Eskişehirspor maçına otobüs kaldırılamadığı için gidemeyen taraftarın sitemini ve isyanına da açıklık getiren Çarıkçı;

 

“ Bolu’da otobüs en büyük sıkıntıdır. Ben Eskişehir maçı için bizzat Bolu’daki, Düzce’deki, Adapazarı’ndaki, Kocaeli’ndeki otobüs firmalarını aradım. Ancak bu dört şehirde de biz geçen hafta otobüs bulamadık. Bu sene turizm sektörü hareketli geçiyor. Turizm acenta firmaları bile şu anda turistleri gezdirecek otobüs bulamıyor. Ancak bizlerin görevi taraftarı maça götürmek. Lig’deki son maçtan sonra play off’larda bizimle hangi takım eşleşmişse taraftarımızı maça götürmek için hızlı bir şekilde otobüs bulmak için harekete geçeceğiz” diye konuştu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu TSSHN