TARAFTAR SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

TARAFTAR SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Boluspor’un Akhisarspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medyadan yine isyan ettiler.

09.11.2020

Boluspor'un  Sezon başında yapılan 19-20'e yakın Transfer sonrasında  Ligin 9 . haftasına gelmesine rağmen  bir galibiyet alamaması ve yapılan transferlerin hiçbir etki gösterememesi  en son 9. hafta maçında Akhisarspor ile 2-2 berabere kalması  bardağı taşıran son damla oldu.

 

Özcan Ö.......
 
Beyler;
Artık uykudan uyanıp sağa sola bir bakın.
Bu lig birdir (BİR)
oynayarak bitmez.
9 haftada (4 puan)
Allah BOLUSPOR 'un
Yardımcısı olsun..

Özgür E.....

Devre arası transferinide görüp son voleyi vurup öyle mi gidelim diyorsunuz? Daha neyi bekliyorsunuz anlayamadık bi ışık olsa kalın diyeceğiz ama her hafta öncekinden betersiniz. 55 yıllık efsane rezil oldu sayenizde.
 
Tayfun Ç....
 
Bu kulübü yönetemiyorsanız İSTİFA edin
 
Ekrem Y....
 
Reha hoca açıklama yapmış her geçen gün daha iyiye gidiyoruz diye ben ve Boluspor taraftarı hangi Boluspor’u takip ve izliyoruz Reha hoca sen kedini kandırıyorsun ama rica ediyorum şu Barbaros menajer ve sen bizi enaği yerine koyma bir duyum olarak söylüyorum Barbaros beyin sözleşmesinde tek taraflı fes edilirse 1000.00 tl tazminat varmış adam haklı 2021 mayısına kadar niye beklesin takım kötü gitsin beni kovsunlar paramı alayım işime bakayım Boluspor’u düşünen kim Reha hoca sen bu takıma hiç bir şey veremezsin bu gün iki penaltı attı diye iyi oynadı sanmayın Bekir Yılmaz,Muhammet Bayır, Ali Keten,maç kadrosunda oldukça bu takım oynamıyor Bekir Yılmaz futbolu bırakacak Muhammet futbolu bırakacak maç sayısını tamamlamak ve takımın kaderiyle oynama hakkınız yok Manisa gurubu acilen istafa edin gidin siz bizi birbirimize düşüreceksiniz çok rezilsiniz ŞANLI BOLUSPOR u bu duruma düşürdüğün yeter Bolu halkı ve biz taraftar hakkımızı helal etmiyoruz sizden bir yol olmaz gidin
 
Burhan A....
Bir takım nasıl bu kadar yanlış bir kadro yapısı bir araya getirilir bu kadar yumuşak takım gerçekten tebrikler Barboros 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WDJF8