TARAFTAR İSYAN ETTİ

TARAFTAR İSYAN ETTİ

Boluspor Taraftar grupları iki haftadır deplasmanda oynayan Boluspor'u yalnız bırakmamak için gittikleri deplasmanlarda yaşadıkları sıkıntılar yüzünden sitem ettiler.

28.01.2023

Yarenler taraftar grupları olarak gittiğimiz her şehirde dostça karşılanan,Misafirlerimizide en iyi şekilde  ağırlamaya çalışan Boluspor'a gönül vermiş bir topluluğuz. Fakat Tribünümüzün iyi niyetini suistimal etmeye çalışanların her daim karşısındayız. 21-01-23 tarihli Gençlerbirliği deplasmanı ardından bugün oyanan Altınordu maçında Davul alınmaması Valilik kararı Emniyet vs. sebepler gösterilmesi kabul edilemez.Davulsuz bir tribün düşünülemez.Davulsuz tribün rtimsiz atan kalbe benzer !

ARTIK DURUN DEMEYE DAVET EDİYORUZ...

Bir bir veya daha fazla kişi ve şunu diyen bir yazı 'ARTIK DURUN! Yarenler Taraftar Grubu olarak gittiğimiz her Şehirde dostça karşılanan, misafirlerimizi de en iyi şekilde ağırlamaya çalışan Boluspor'a gönül vermiş bir topluluğuz. Fakat tribünümüzün iyi niyetini suistimal etmeye çalışanların her daim karşısındayız. 21/01/23 tarihli Gençlerbirliği deplasmanı ardından bu gün oynanacak olan Altınordu deplasman maçına davul alınmaması Valilik kararı, emniyet vs sebepler gösterilmesi KABUL EDİLEMEZ! Davulsuz bir tribün düşünülemez. Davulsuz tribün ritimsiz atan bir kalbe benzer! Farklı tribün grupları' nın da benzer sorunlarla karşılaştığını düşünüyor, onları da ARTIK DURUN! demeye davet ediyoruz. YARENLER Yarenler Taraftar Grubu' görseli olabilir

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XI3JR