Taraftar Guruplarından Açıklama

Taraftar Guruplarından Açıklama

YARENLER ve CADDE 14 taraftar gurupları ortak bir açıklama yaptılar.

23.01.2020

Bizim Kavgamız Daha Yeni Başlıyor!!

İçinde bulunduğumuz zorlu süreçten kurtulmanın tek bir yolu var. O da herşeyi bir kenarıya bırakıp Kırmızı - Beyazına öyle yada böyle sahip çıkmak, son maçın son dakikasına kadar var gücünle bu takıma destek olmak.

Unutmayın herkes gider biz kalırız. BOLUSPOR bizim, bu şehir bizim. Şimdi küslükleri, kırgınlıkları bir yana bırakıp bir olma vakti, birlik olma vakti. İşte o zaman biz bu zorlukları üstesinden geliriz. Bunu daha önce başardık yine başarabiliriz.

Haydi Bolu, haydi Kırmızı-Beyaz sevdalıları yakılan bu meşalaye bir meşalade sen ekle takımına ve şehrine sahip çık..

Biz birlik, beraberlik meşalesini yakıyoruz ve Yarın 24 Ocak 2020 Cuma günü saat 16:30'da takımımızın idmanına gidiyoruz.

Sayın Valimiz ve Belediye başkanımız başta olmak üzere bütüm STK başkanlarını , üyelerini, Bolu halkımızı ve bu renklere gönül vermiş bütün taraftarlarımızı yarın 16:30'da Karaçayır da yanımızda görmek istiyoruz.

Ancak bir olursak başarırız..
Haydi Bolu hep beraber, omuz omuza güzel günlere..

Saygılarımızla

YARENLER & CADDE 14

Halit canbaz

Halit canbaz
2020-01-24 11:00:43

Taraftar grupları Demirspor macına otobüs istiyormuş acaba Demirspor Sakarya Kocaeli gibi kaç maçta sahayı full time doldurdular da deplasmana otobüs istiyorlar paso lig kartında bile Boluspor sonlarda nerdeyse alt liglerden gelen takımlar bile geçecek

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QC0WC