TARAFTAR GİTMELERİNİ İSTEMİYOR

TARAFTAR GİTMELERİNİ İSTEMİYOR

Boluspor’lu taraftarlar ne olursa olsun Mustafa Durak ve Burak Bekaroğlu’nun Boluspor’da kalmasında yana.

19.09.2020

Boluspor’lu  taraftarlar ne olursa olsun Mustafa Durak ve Burak Bekaroğlu’nun Boluspor’da kalmasında yana.

 

Haber sosyal medyaya düştükten sonra taraftarlar gitmemesi gerekiyor diye sistemlerini dile getırdıler

 

Burhan A Şaka gibi Mustafa ve Burak iyi oyuncular kalması lazım

Dursun D Burhan Akbulut evet ikiside kalsin bence
 

 

Halil Y Mustafa Durak kesinlikle kalmalı, Burak Bekaroğlu da kalmalı, her şey hoca ile değil oyuncunun geçmişine ve takıma katkısına da bakılmalı

N Erkan Çok bilen transfercilerle yürüdükleri yolda daha çok rehabilite edilecek oyuncu transferi oldukça gidenler artacaktır çok normal bir durum boşaltki doldurasın.

N. Turpçu Mustafa durak giderse tam rezalet olur dokunmayın mustafaya

H. Lale Mustafa Durak gitmemeli

M.T.

M.T.
2020-09-21 22:54:17

Mustafa ve Burak kendileri istemedigi sürece gönderilmemeli. Teknik kadro isguzarlik yapmasin. Onlarinda kuru gürültü olduğu ilk 2 maçta çıktı ortaya. Futbolcuyu degerlendirmeyi, yeteneklerinden faydalanmayı bileceksin. Esas hocalık orda.

Halit canbaz

Halit canbaz
2020-09-21 18:19:20

Mustafa durak fayda olarak Burak Bekaroğlu ve Arif Morkayaya kıyasla sporcu gözüyle bakarsan daha faydalı ama aynı mevkide adam daha çok alındığı İçin gerek kalmadı o yüzden birde sene sonu sözleşmesi bitecek o yüzden gitsin isteniyor KESK’e daha önce denseydi ama Arif ve burakında aynı şekilde sezon sonunda sözleşmesi bitecek onlar da faydasız Mustafa duraka bakarak ben gitmesini istiyorum

Köroğlu

Köroğlu
2020-09-21 11:01:18

Bu adamlara kadar gidecek adam bulamadınız takımda gidecekleri gönderin bu iki futbolcu kalmalıdır

Cengiz

Cengiz
2020-09-20 23:44:57

Taraftar gitmelerini istemiyor diye algı olusturmaya çalışmak çok yanlış gitmesini isteyende olabilir istemeyende. Kaldı ki buna karar verecek olan yönetimdir. Bencede Mustafa iyi düzgün biridir takıma katkıları faydaları olmuştur eyvallah ama ilk geldiği sezonun cok uzağında düşüşte olan kendisini öne çıkaran özellik olan mücadele ve bekine yardım özelliği azalmış teknik kapasitesi sınırlı biri yaşı da ilerledi teşekkür edilip gönderilmesi doğru karar. Arif ve Burak için sezon icinde bize faydası olabilecek isimler hele ki orta sahadaki sayisal ve kalite eksikligimizi düşünürsek.

İsa demir

İsa demir
2020-09-19 16:38:23

Burak kalsın.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu EGPZF