TAHTAYA VURUN TAHTAYA!

TAHTAYA VURUN TAHTAYA!

Bülent Çiftçi yazdı...

08.03.2018

Batıl inanç takıntım pek yoktur. Ama nazara da inanırım. Eğer tahtaya vurulup kem gözlerden uzak ve her hangi bir şey için nazar değmesin deniliyorsa, bende bu takım için elimi tahtaya vurup Allah nazarlardan saklasın diyorum. Takımımız hedeflen bu yolda iyi bir mesafe kat etti. Ligde dokuzuncu haftaya kadar sekiz puanla on beşinci sırada yer alan takımımız Sait hocanın sihirli dokunuşuyla hızla tırmanışa geçip rakiplerinin de içeride ve dışarıda korkulu rüyası oldu.

 

Ligin ikinci yarısında on iki puanı yabancı sahadan, yedi puanı ise kendi sahasında toplayan ekibimiz, istikrarlı oyunu ile yakın rakiplerinin enselerinde soluğunu hissettirerek tabiri caizse kurtlar sofrasında kendisinin de var olduğunu açıkça göstermiş oldu. Futbolcularımızın öz güveni ve bunu kişisel becerileriyle harmanlayıp takım oyununa yansıtmaları kendilerinden beklenen başarıları da getirmiş oldu. Taraftarlarımız ise işini aşk ile yapan bu ligin en bilinçli, elit ve muhteşem bir maestro topluluğu… Yazılı ve görsel basınımız ise yaptıkları yorum ve köşe yazıları ile her zaman takımlarının yanında olduğunun bilinci içersinde. Yani herkes bir işin ucundan tutmuş görünüyor.

 

Hedeflenen bu yolda önümüze çıkan engelleri takım ruhuyla aşıyoruz. Başkan Necip Çarıkçı ve yönetimi bu sezon yıllardır özlemini çektiğimiz süper lig için maddi ve manevi desteklerini esirgemiyor takdiri şayan bir davranış. Ama bu desteğe azda olsa Bolu’da faaliyet gösteren ve bu memleket’te kazanan fabrikalarında katılması son derece kaçınılmaz bir gerçektir.

 

Ligin boyu iyiden iyiye kısaldı. Bir haftada üç maç oynayıp kısa süre içersinde karşılaşmalara çıkıyoruz diğer takımlara nazaran yorgunuz. Ama bu yorgunluğumuz kazanılan puanlarla unutulup gidiyor. Bundan böyle rehavete kapılmadan her maçımızı final havasında çıkıp önce lider Rizespor’u daha sonrada diğer karşılaşmalardan alacağımız puanlarla bu ligin seyrini de değiştireceğiz. Şunu unutmayalım ki  ‘İnanan insanlar asla kaybetmezler’ nokta…

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KISSP