Süper Lig Play Offlara Kaldı

Süper Lig Play Offlara Kaldı

Boluspor deplasmanda karşılaştığı ve 2 farklı öne geçtiği maçta son dakikalarda yediği gollerle maçtan 2-2 berabere ayrılarak Süper Lige ilk ikiden çıkma şansını kaybederek Play-Offlardan bu şansını deneyecek.

28.04.2018

Boluspor deplasmanda karşılaştığı ve 2 farklı öne geçtiği maçta son dakikalarda yediği gollerle maçtan 2-2 berabere ayrılarak Süper Lige ilk ikiden çıkma şansını kaybederek Play-Offlardan bu şansını deneyecek.

 

Eskişehirspor 2- Boluspor 2

 

Boluspor kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ile son dakikada yediği golle 2-2 berabere kaldı.

Stat: Yeni Eskişehir

Hakemler: Koray Gençerler**, İbrahim Bozbey**, Abdullah Bora Özkara***, Mert Güzenge***

İlk 11’ler

Eskişehirspor: Kayacan Erdoğan**, Hasan Hüseyin Acar**, Dorukhan Toköz**(Aykut Akgün** Dk 74), Bilal Aziz Özer**, Kaan Kanak***, Hasan  Ayaroğlu***(Andaş Güleryüz** Dk 86), Bedirhan Altunbaş**(Semih Şentürk*** Dk 61), Jerry Akamınko**, Hürriyet Gücer**, Semih Güler**, Bruno Ferreıra Mombro Rosa**

Boluspor: Gökhan Değirmenci***, Alim Öztürk***, Mamadou Diarra***, Furkan Şeker**, Cengiz Umut Meraş***, İshak Çakmak***, Yusuf Emre Gültekin**, Mustafa Durak***(Andre Dos Santos** Dk 69), Guido Koçer*(Akabueze*** Dk 46), Sefa Yılmaz*(Burak Asan Dk 81), Rydell Poepon***

Sarı Kartlar:Alim Öztürk (Boluspor Dk 41), Furkan Şeker (Boluspor Dk 63) Semih Şentürk (Eskişehirspor Dk 87)

Kırmızı Kartlar:

Goller:Yusuf Emre Gültekin (Boluspor Dk 9), Rydell Poepon (Boluspor Dk 79), Hürriyet Gücer (Eskişehirspor Dk 85), Andaç Güleryüz (Eskişehirspor Dk 90)

Boluspor geçtiğimiz hafta evinde İstanbulspor’u 3-1 yenerek play off’a kalmayı garantiledikten sonra ligin 33. Haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Eskişehir’e konuk oldu. Kırmızı Beyazlılarda Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, İstanbulspor maçındaki kadroyu bozmayarak Eskişehirspor karşısına da aynı ilk 11’le çıktı.

YUSUF EMRE’DEN ŞIK GOL

Karşılaşma Boluspor’un vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda etkili olan taraf ev sahibi Eskişehirspor oldu. Ancak Boluspor, 9’ncu dakikada hızlı gelişen kontra atakta Mustafa Durak’ın ceza sahasına gönderdiği topa gelişine vuran Yusuf Emre Gültekin ile maçta 1-0 öne geçti.

GÖKHAN MÜTHİŞ ÇIKARDI

Eskişehirspor’da Kaan KanakIn 26’ncı dakikada ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci Gökhan müthiş kurtararak topu kornere gönderdi.

İLK SARI KART ALİM’E

Boluspor’da Alim Öztürk 41’nci dakikada rakibine yaptığı faul sonrası hakem Koray Gençerler tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

İLK YARIYI BOLU ÖNDE KAPATTI

İlk yarıda baştan sonra etkili olan taraf Eskişehirspor oldu. Eskişehirspor özellikle Kaan ve Hasan ile Boluspor kalesinde gol aradı. Ancak iki futbolcuda yakaladığı fırsatları bir türlü değerlendiremedi. Boluspor ise 9’ncu dakikada Yusuf Emre Gültekin ile maçta 0-1 öne geçti ve rakibini kendi sahasında kabullendi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 0-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

BOLUSPOR İKİNCİ YARIYA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞLADI

Maçın ikinci yarısının başında Boluspor’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar Guido Koçer’i oyunda alırken yerine Akabueze’yi oyuna aldı.

NÖBETÇİ GOLCÜ OYUNA GİRDİ

Eskişehirspor 61’nci dakikada ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Kırmızı siyahlılarda Bedirhan Altunbaş oyundan çıkarken yerine Semih Şentürk girdi.

Akabueze’nin güzel şutu direkten döndü

İkinci yarıda zaman zaman Eskişehirspor kalesinde etkili olan Boluspor 62’nci dakikada Akabueze ile ikinci gole çok yaklaştı. Akabueze’nin ceza sahası ön çizgisinden vurduğu plase şut direkten geri geldi.

İKİNCİ SARI KART FURKAN’A

Boluspor’da Furkan Şeker 63’ncü dakikada rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

ANDRE SANTOS OYUNA GİRDİ

Boluspor’da Andre Dos Santos 69’ncu dakikada Mustafa Durak’ın yerine oyuna girdi.

POEPON FARKI 2’YE ÇIKARDI

Boluspor 79’ncu dakikada Furkan Şeker’in sağ çaprazdan ceza sahası içersine gönderdiği pasla buluşan Poepon’un boş kaleye topu göndermesiyle skoru 0-2 yaptı.

HÜRRİYET FARKI 1’E İNDİRDİ

Maçın başından bu yana Boluspor kalesinde etkili olan Eskişehirspor aradığı golü 85’nci dakikada buldu. Boluspor ceza sahası içersinde yaşanan karan bolde topu önünde bulan Hürriyet Gücer güzel bir vuruşla skoru 1-2 yaptı.  

ES ES BERABERLİĞİ YAKALADI

Eskişehirspor 90’ncu dakikada beraberliği yakaladı. Kırmızı Siyahlılar oyuna ikinci yarıda dahil olan Andaç Güleryüz’ün ceza sahası sol çaprazdan çektiği sert şutla skoru 2-2 yaptı.

Maç berabere bitti

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 1U3AW