SÜMER SARAY’DAN İLK ÜÇ PUAN

SÜMER SARAY’DAN İLK ÜÇ PUAN

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubu dördüncü haftası Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan maçlarla sona erdi.

01.07.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubu dördüncü haftası Karaçayır Spor Tesislerinde oynanan maçlarla sona erdi. Saat 20:45’te başlayan maçta Sümer Saray ile Köroğlu Beton karşı karşıya geldi. Sümer Saray sahadan 4-3 galip ayrılarak turnuvadaki ilk üç puanını almış oldu.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen 13’üncü Veteranlar Futbol Turnuvası’nda B grubu 4’üncü hafta maçları sona erdi. İlk üç haftada sadece 1 puan toplayan Sümer Saray üç puanı bulunan Köroğlu Beton ile karşı karşıya geldi. Grupta alt sıralarda bulunan iki takımın mücadelesi gol düellosuna sahne oldu. İlk yarısı 2-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 4 gol daha oldu. Sahadan galip ayrılan taraf ise 4-3’lük skorla Sümer Saray oldu. Bu sonucun ardından turnuvadaki ilk üç puanını alan Sümer Saray puanını 4’e çıkardı ve 5.sıraya yerleşti. Köroğlu Beton ise 3 puanla 6.sırada kaldı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu TYHRW