SULTANLAR RESMEN DÜŞTÜ!

 SULTANLAR RESMEN DÜŞTÜ!

Bolu Belediyespor bin bir zorluklarla yükseldiği Sultanlar liginde ki ikinci sezonunda küme düşerek Bolu'da kİ voleybol coşkusu da sona ermiş oldu.

19.04.2023

Bolu Belediyespor bin bir zorluklarla yükseldiği Sultanlar liginde ki ikinci sezonunda küme düşerek Bolu'da kİ voleybol coşkusu da sona ermiş oldu. İki sezon önce büyük bir coşku ile şampiyonluk kupasını kaldıran Bolu Belediyespor, önce elinden alınan Gölcük gelirleri ardından verilmeyen destekler ve sözler sonrası, Bolu voleybol coşkusundan mahrum bırakıldı.

2020-2021 sezonunda büyük bir mücadele örneği ile Bolu'ya kazandırılan Dünyanın en zor Kadın Ligi olan "Misli.com Sultanlar Ligi" elimizden uçtu gitti. Binlerce spor severin salonu doldurduğu ilimizdeki voleybol coşkusu bugün oyananan Nilüfer Belediyespor maçı ile son buldu.

Operasyonun ilk ayağı olan Gölcük ellerinden alınarak kulübün en büyük gelir kaynağı yok edildi. Bolu Belediyespor'a Belediye'den alması gereken destekte tamamen kesilince sporcular ve çalışanlar aylardır maaş alamadı. Yapılan yanlış transferler, tercihler ve hatalar ardı ardına gelince Sultanlar Ligi Bolu'ya çok görüldü. Takım düşsünde kurtulalım dedikoduları ise işin tuzu biberi oldu. 

 SPOR TURİZMİ İÇİN VELİNİMETTİ

Sultanlar Liginin Bolu'ya gelmesi ile birlikte Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahçe, gibi Dünya devlerini izlemek için Bolulu sporseverlerin yanı sıra için çevre illerden gelen çok sayıda sporsever ilimize gelirken, spor turizmi adı altında sağlanan katkıda son buldu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 674G5