Söz verdik mi yaparız.

 Söz verdik mi yaparız.

Türkiye'nin en büyük Avrupa'nın 3'üncü en büyük spor tesisini yapıyor.

28.02.2024

"Bolululara müjdem var" diyerek bir video yayınlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Aşağısoku'da bulunan çöplüğe Türkiye'nin en büyük Avrupa'nın 3'üncü en büyük spor tesisini yapıyor.

Çöp depolama alanını 2025 yılında Bolu'nun 22 km uzağına taşıyacaklarını, bu 270 dönümlük eski çöplüğü Türkiye'nin en büyük spor kompleksi,  Avrupa'nın da 3'üncü en büyük spor kompleksi olarak yapacaklarını açıkladı.  270 dönüm arazinin tamamının üzerine UEFA standartlarına uygun, süper lig takımlarının antrenman yapabileceği 6 adet futbol sahası ile UEFA standardında olmayan 4 futbol sahası ile birlikte toplam 10 adet futbol sahası yapılacağının altını çizen Özcan,  ayrıca bu alana 4 adet voleybol sahası ile 4 adet basketbol sahası ve 4 adet tenis kortunun yapılacağını belirtti.

Özcan yayınladığı video ile ayrıca bu arazi üzerinde idari binanın yanı sıra soyunma odalarının olacağını, 400 araçlık otoparkının yanı sıra 5 adet büfesinin ve 2 adet kafetaryasının da projeninde içinde olacağını açıkladı. Başkan Özcan konuşmasında SEÇİM VAADİNİN adını "MUHTEŞEM PROJE" olarak koydu. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LMK4N