Skor Sahayı Karıştırdı

Skor Sahayı Karıştırdı

Boluspor'un tarihini hezimetini kaldıramayan Fenerbahçeli Şener Özbayrak önce yardımcı antrenörle, sonra Futbol şubesi Hakkı Öztabağ'la tartıştı.

23.03.2018

Boluspor'un tarihi hezimetini kaldıramayan Fenerbahçeli Şener Özbayrak önce yardımcı antrenörle, sonra Futbol şubesi Hakkı Öztabağ'la tartıştı.

 

Olayın çıkış noktasının yardımcı antrenörü Boluspor'lu oyunculara seslenmesini Şener'in duymasından kaynaklandığı öğrenildi.

 

Boluspor´un yardımcı antrenörü Osman Bilik, Bolusporlu futbolcu Sefa´ya seslenerek pas yapmalarını ve atak yapmamalarını söyledi. Bunu duyan Fenerbahçeli Şener ile yardımcı antrenör Osman Bilik arasında tartışma yaşandı.

 

Tartışma sonrası ikili birbirinin üzerine yürüdü. Boluspor ve Fenerbahçeli oyuncular ikiliyi ayırmaya çalıştı. Olayı sonlandırmak için araya giren Boluspor Futbol Şube sorumlusu Hakkı Öztabağ'a Şener'de küfür edince ikili arasında tartışma çıktı. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı sahaya inerek Bolusporlu oyuncu ve yöneticileri soyunma odasına gitmeleri konusunda tartıştılar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZXIK8