Siyaset Kazandı!!!

Siyaset Kazandı!!!

Boluspor yine bir Play-Off yolundan siyasi baskılar, ayak oyunları ve yerli siyasetçilerimizin pasifliği ile Süper Lig hayallerine erken veda etti.

15.05.2018

Boluspor yine bir Play-Off yolundan siyasi baskılar, ayak oyunları ve yerli siyasetçilerimizin pasifliği ile Süper Lig hayallerine erken veda etti.

 

Boluspor 1 - 3 Siyasetli Gazişehir Gaziantep

 

Stat: Atatürk

Hakemler: Ümit Öztürk, Mehmet Cem Hanoğlu, Osman Gökhan Bilir, Ali Şansalan

 

Boluspor: Gökhan Değirmenci, Renato Arapi, Alim Öztürk, Göksu Alhas(Sefa Yılmaz Dk 67), Cengiz Umut Meraş, İshak Çakmak, Yusuf Emre Gültekin, Andre Dos Santos(Akabueze Dk 46), Guido Koçer, Mustafa Durak(Melih Okutan Dk 46), Rydell Poepon

Gazişehir Gaziantep FK: Adam Mıeczyslaw Stackhowıak, İsmail Konuk, Ahmet Kesim, Yasin Palaz, Jefferson Nogueıra Junıor, Özgür Can Özcan, Gökhan Alsan(Webo Dk90), Mehmet Erdem Uğurlu, Kossı Prınce Segbefıa(Tugay Kaçar Dk 72), Yonathan Alexander Del Valle Rodrıguez, Uğur Akdemir(Serdar Deliktaş Dk 62)

Sarı Kartlar: Alim Öztürk (Boluspor Dk 5), Uğur Akdemir (Gazişehir Gaziantep FK Dk7), Segbefia (Gazişehir Gaziantep FK Dk9), Özgürcan Özcan (Gazişehir Gaziantep FK Dk 36), Jefferson (Gazişehir Gaziantep FK Dk 36), Cengiz Umut Meraş ( Boluspor Dk 36), Sefa Yılmaz (Boluspor Dk 74), Tugay Kaçar (Gazişehir Gaziantep Dk 90), Yusuf Emre Gültekin (Boluspor Dk 90+2)

Goller:Jefferson (Gazişehir Gaziantep FK Dk 13), Yonathan Del Valle (Gazişehir Gaziantep FK Dk 43), Guido Koçer (Boluspor Dk 56), Özgür Can Özcan (Gazişehir Gaziantep FK Dk 90+3)

 

Spor Toto 1. Lig Play Off mücadelelerinin 2. Maçında evinde Gazişehir Gaziantep FK’yı ağırlayan Boluspor’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ilk maça oranla bu karşılaşmaya farklı bir 11’le çıktı. Kırmızı Beyazlılarda ilk maçta 11’de başlayan Sefa Yılmaz ve Akabueze’nin yerine Karafırtınalar bu karşılaşmada Guido Koçer ve Andre Dos Santos’a ilk 11’de forma şansı vardı. Diğer yandan Furkan Şeker kadroda yer almazken yerine Göksu Alhas 11’de maça başladı. Son olarak Diarra’nın kart cezalısı olması nedeniyle Alim Öztürk’te sahaya ilk 11’de çıktı.

MAÇTA İLK SARI KART BOLUSPOR’A

Karşılaşma Boluspor’un vuruşu ile başladı. Boluspor’da Alim öztürk rakibine maçın 5’nci dakikasında orta sahada yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü. Gazişehir’de ise 7’nci dakikada Uğur Akdemir Mustafa Durak’a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

POEPON FRİKİKTEN YARARLANAMADI

Boluspor 8nci dakikada gole çok yaklaştı. Kırmızı Beyazlılarda Rydell Poepon’un ceza sahası dışından 8’nci dakikada kullandığı serbest vuruş az farkla auta çıktı.

GAZİŞEHİR SKORU DEĞİŞTİRDİ

Gazişehir Gaziantep FK aradığı golü 13’ncü dakikada buldu. Kırmızı siyahlılar, sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda defanstan seken topa gelişine vuran Jefferson’ın golü ile maçta 0-1 öne geçti.

MERAŞ NET POZİSYONDAN YARARLANAMADI

Maçın başından bu yana etkili olan Boluspor 23’ncü dakikada gole çok yaklaştı. Kırmızı Beyazlılar da Mustafa Durak’ın orta alandan ceza sahası içersine gönderdiği pasla buluşan Cengiz Umut Meraş’ın sert şutu yan ağlarda kaldı.

MERAŞ SARI KART GÖRDÜ

Maçın 38’nci dakikasında ortalık bir anda gerildi. Cengiz Umut Meraş ile Jefferson arasında çıkan tartışmada hakem her iki oyuncuyu da sarı kartla cezalandırdı.

GAZİŞEHİR FARKI 2’YE ÇIKARDI

Gazişehir Gaziantep FK 43’ncü dakika’da skoru 0-2 yaptı. Kırmızı siyahlılarda Yonathan Del Valle’nin ceza sahası dışı sağ çaprazdan vurduğu sert şut ağlarla buluştu.

İLK YARI GAZİŞEHİR’İN ÜSTLÜĞÜ İLE SONA ERDİ

Karşılaşmanın ilk yarısında etkili olan taraf Boluspor olsa da Gazişehir Gaziantep FK Jefferson ve Yonathan Del Valle bulduğu gollerle soyunma odasına 0-2 önde gitti.

Boluspor’da iki oyuncu değişikliği

Boluspor’da Teknik direktör Sait Karafırtınalar maçın ikinci yarısına iki oyuncu değişikliği ile başladı. Mustafa Durak oyundan çıkarken yerine Melih Okutan, Andre Dos Santos’un yerine Akabueze oyuna girdi.

GÖKSU GOLE ÇOK YAKLAŞTI

İkinci yarıya etkili başlayan Boluspor 47’nci dakika’da gole çok yaklaştı. Kırmızı Beyazlılar da sağ kanattan ceza sahası içerisine giren Göksu Alhas’ın şutunu defans araya girerek kornere çeldi.

DEL VALLE DİREĞİ GEÇEMEDİ

Gazişehir Gaziantep FK 48’nci dakikada Del Valle ile farkı üçe çıkarma şansını kaçırdı. Göksu Alhas’ın ayağından topu kapan Del Valle’nin şutu direğe çarparak dışarıya çıktı.

BOLUSPOR FARKI 1’E İNDİRDİ

Boluspor 56’ncı dakika skoru 1-2 yaptı. Kırmızı Beyazlılar da Melih Okutan’ın sağ kanattan ceza sahası içersine gönderdiği pasa gelişine vuran Guido Koçer topu ağlara gönderdi. Maçın 67’nci dakikasında Göksu Alhas oyundan çıkarken yerine Sefa Yılmaz girdi.

74’NCÜ DAKİKADA MAÇ DURDU

Boluspor da Sefa Yılmaz’ın rakibine yaptığı faul sonrası ortalık karıştı. Boluspor Maraton tribünlerinden sahaya yabanı maddelerin atılmasının ardından maçın hakemi 74’ncü dakikada oyunu durdurdu.

78’NCİ DAKİKADA MAÇ KALDIĞI YERDEN BAŞLADI TARAFTARDAN SİYASET DIŞARI SESLERİ

Boluspor kalecisi Gökhan Değirmenci ve futbolcuların taraftarı sakinleştirmesi üzerine maç 78’nci dakikada kaldığı yerden devam etti. Taraftar dakikalarca "Siyaset dışarı!" diye bağırdı.

MAÇIN SONUNA 7 DAKİKA UZATMA VERİLDİ

Maçta Gazişehir’in 1-2 üstünlüğü devam ederken maçın hakemi karşılaşmanın sonuna 7 dakika ilave etti.

ÖZGÜR SKORU 1-3 YAPTI

Gazişehir Gaziantep FK uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle skoru 1-3 yaptı. Boluspor’da Yusuf Emre’nin ceza sahası içerisinde rakibine yaptığı faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Özgür Can Özcan penaltıyı gole çevirdi.

yuksel14

yuksel14
2018-05-16 09:29:57

ya boş verin şu sallamayı zaten topmu oynadık..ne orda ne burda şut yok istek arzu azim yok.. başlamdan kafada bitmiş gibiydi oyun...seneye değil 5-10 yıl daha zor...bundan sonra düşmemeye bakacaz...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu OIGOU