ŞİMDİ REHA HOCADAN MASALLAR!

ŞİMDİ REHA  HOCADAN MASALLAR!

Boluspor Teknik Direktörü Reha Enginer, "Baktığımız zaman çok pozisyon vermeden goller yedik. Rakip çok az kalemize geldi ama 3 gol yedik. Bu yediğimiz goller düşündürücü" dedi.

17.10.2021

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Enginer, ilk 2 golü kornerden yediklerini belirterek, "Basit goller yiyoruz. Bir ve ikinci golden sonra oyuna dönmek için gole ihtiyaç vardı, bunu beceremedik.

Devre arasında oyuncularımıza 2-1 yaparsak maçı çevirebileceğimizi söyledim ama 3 golü yedik. Bundan sonra bir gol bulduk ama yetmedi. Golün arkasından ikinci golü kaçırdık. O golü kaçırmasaydık maça dönebilirdik. Baktığımız zaman rakibe çok pozisyon vermeden goller yedik.

Rakip çok az kalemize geldi ama 3 gol yedik. Bugün yediğimiz goller düşündürücü. Oyun üstünlüğüne bakılırsa ortada geçen maç diyebiliriz. Topla oynama oranları yüzde 51'e yüzde 49 üstünüz ama oyun anlamında bir şey ifade etmedi. Geride gereksiz paslar yaptık. 4 haftadır kazanamıyoruz. Üzüntülüyüz" dedi.

Takımda bir özgüven eksikliğinin olmadığının altını çizen Enginer, "Galibiyete yakın taraf geçen hafta bizdik. Geçtiğimiz 3 maçı kazanabilirdik. Oyun standardını yakalamıştık ama bugün Bursaspor bize standart oyunumuzu oynatmadı. İkinci bölgeye çekilip bizi öyle karşılayacaklarını biliyorduk. Oyunu ağır oynadık. Bundan önceki haftalarda da gol ile sıkıntılarımız var bu durum bu hafta da devam ediyor" şeklinde konuştu.

bolulu

bolulu
2021-10-18 21:11:37

ŞAKA GİBİ Bİ TD HER HAFTA AYRI Bİ MASAL YOK AĞIR OYNAMIŞTA BOLUSPOR ZATEN AĞIR OYNUYO.GOL YOLLARINDA SORUN VAR DİYO BUNU BENMİ ÇÖZECEM KARDEŞ SEN NEİŞ YAPARSIN 2 SENEDİR BOLUSPORUN BAŞINDASIN Bİ ARPA BOYU YOL ALDIKMI YOK.EZE EZE Bİ TAKIMI YENDİKMİ YOK GERİYE DÜŞÜP Bİ MAÇ ÇEVİRDİKMİ YOK.İLK GOLÜ ATARSAK NE ALA İLK GOLÜ YERSEK MAÇI OYNAMAYA GEREK YOK ZERRE ÇEVİRME İNSİYATİFİ YOK.10 HAFTA OLDU 3 GERİ 1 İLERİ MEHTER GİBİ REHA HALA TAKIMIN BAŞINDA ADAMDA İSTİFA ETME DE YOK ALİBABANIN ÇİFTLİĞİ.SORMAK LAZIM RAKİP AZ KALEMİZE GELDİ 3 GOL YEDİK DEMİŞ SEN HANGİ MAÇI İZLEDİN YARI SAHAYI BURSASPORUN İZİN VERDİĞİ KADAR GEÇTİK.BUNU BİLE OKUYAMIYOSUN HOCA DÜŞ ARTIK ŞU TAKIMIN YAKASINDAN.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2021-10-18 09:02:46

Aslında bol pozisyona giriyoruz ancak bitiriciliğimiz iyi değil. Bir de oyun kurucu, oyunu yönlendirme adına eksikliğimiz var. Kolay gol yeme alışkanlığı devam ediyor. Tuzla maçı gibi arkada çok boşluk kaldı. Maça saldırarak başlamak yerine daha kontrollü başlayıp rakibi 2.bölgede biz beklesek ve ani kanat hücumları ile forveti beslesek daha verimli olabiliriz. Yani deplasmanda ev sahibi gibi oynamayı bırakmamız lazım. Sanki Bursa bize deplasmanda oynuyormuş gibi oynadı, defansa çekilip arka bölgeye uzun toplara bolca koşu yaptılar. Yenilen 2 kormer golü hiç yakışmadı, amatör seviyede goller yedik, adam paylaşımı yanlış, kademe yanlış...3. golde şanssızlık diyelim, uzaklaştırılmak istenen top Ali Keten'e çarpıp rakibin önüne düştü. Kasongo gol attı ama bir tane de rakip çizgiden çıkarıp golümüzü önledi. Şanssızlık, beceriksizlik ve basit hatalar sonucu belirledi, bir an önce toparlanmak lazım. Tek olumlu taraf mücadele gücümüz yüksek, 3-0 geride iken bile...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BM3SS