Sefa Yılmaz Altınordu'ya transfer oldu

Sefa Yılmaz Altınordu'ya transfer oldu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, tecrübeli futbolcu Sefa Yılmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

03.08.2018

Altınordu, deneyimli santrfor Sefa Yılmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Süper Lig’de Trabzonspor, Kayserispor, Gaziantepspor ve Alanyaspor formaları giyen, geçen sezonu Boluspor’da geçiren 28 yaşındaki golcü, bugüne kadar Süper Lig’de 138 maça çıktı. Süper Lig’de 24 kez gol sevinci yaşayan deneyimli oyuncu, 2 kez A Milli, 2 kez A2 Milli ve 1 defa da U21 Milli oldu. 

 

2015-2016 sezonunda Altınordu'da görev yapan Murat Yılmaz’ın kardeşi olan Sefa Yılmaz, kırmızı-lacivertli kulüpte kariyerinin en iyi dönemini yaşayacağını iddia ederek, “Altınordu’da bir oyuncunun gelişimi açısından tüm şartlar sağlanmış durumda. Yaşım 28 ve önümde halen uzun bir futbol hayatı var. Gollerim ve asistlerimle hem Altınordu’yu şampiyon yapacağım hem de kariyerimde yeni bir dönem başlatacağım” dedi. 

 
 
Videoyu Oynat

 

Almanya doğumlu olan Yılmaz, Altınordu'nun kurduğu sistemi de överek, “Futbol için çok kısa sayılabilecek bir sürede Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Barış Alıcı ve Berke Özer gibi dört önemli yıldızı futbol dünyasına armağan ettiler. Türkiye’ye yeni bir akış açısı getirip felsefelerini ortaya koydular. Almanya’da bir oyuncunun nasıl yetişip geliştiğini yaşayarak gördüm, Altınordu’da da bu sistem aynı şekilde kurulmuş durumda” diye konuştu.

 

Altınordu CEO’su Barış Orhunbilge ise Sefa Yılmaz’ın iyi bir kariyere sahip oyduğunun altını çizerek, “Süper Lig deneyimi olan, ağabeyi Murat Yılmaz sayesinde bizi çok iyi tanıyan bir oyuncuyu aramızda görmek bizleri mutlu etti. Bu transferin, hem Altınordu’muza hem de Sefa Yılmaz’a önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Özellikle deneyimi ile gençlerimize de örnek olacaktır” yorumu yaptı.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 2FNUN