SABRIN SONU ARTIK SELAMET OLSUN

SABRIN SONU ARTIK SELAMET OLSUN

Metin Akgül yazdı...

13.11.2019

Bu hafta,Boluspor-Bursaspor maçını izlediğimde,sanki iki süper lig takımı karşı karşıya gelmişti.

Gerek futbol olarak,gerekse tribünlere baktığımızda müthiş bir  müsabaka izledik.İlk yarı Bursaspor oyunun kontrolünü sağladı.

Kadrosunda tecrübeli futbolcuları bulunduran yeşil beyazlılar,net gol pozisyonlarını değerlendiremediler.İkinci yarının hemen başında gol bulan Bursaspor,skor’u korumak için kendi sahasına çekildi.

Bunu fırsata dönüştüren temsilcimiz,sağlı sollu ataklarıyla rakibini bunalttı diyebiliriz.Bütün riskleri göze alan Boluspor,defans oyuncumuz Ümit Kurt’u dahi forvet’e göndererek gol aramaya devam etti.

Dakikalar 88’i gösterdiğinde maçın hakemi düdüğünü bu kez penaltı için çalmıştı.Stadyum’da teknik heyeti,taraftarı ve yönetimiyle tüm nefesler tutulmuştu.Topun başında forvet oyuncumuz Poepon değil,Bilal Kısa vardı.Bilal Kısa topu ağlara göndererek takımımızın beraberlik golünü attı.Maçın geriye kalan kısımları zaten anlatılmaz,yaşanır.Topun bir o kalede,bir bu kalede olduğu zamanlarda her iki takımda ikinci golü bulabilirdi.Ancak müsabaka beraberlik ile sonuçlandı.

 

Oynanan futbol ilk defa taraftarlar ve teknik heyet tarafından memnuniyetle karşılandı.Gelecek adına konuşursak,ara transfer döneminde,bu kadroya takviye yapılmaz ise boşu boşuna şampiyonluk yada Play Off  hayali  kurmaya gerek yok.

Bizim bildiğimiz Osman Özköylü mutlaka bu kadronun daha da güçlü olmasını ve isabetli transferler yapılmasını isteyecektir.

Bu sezon sadece Boluspor değil Osmanlıspor,Altınordu,Giresunspor ve Adanaspor gibi köklü kulüplerinde zor durumda olduklarını  görüyoruz.25 Kasım’da zorlu geçecek bir Altınordu deplasmanımız var.

Bu maçtan alacağımız galibiyet ile belki Boluspor’a altın değerinde bir 6 puan kazandıracak.6 puan diyorum çünkü hem alt sıralarda yer alan Altınordu ile puan farkımız 6’ya çıkacak,hemde üstümüzde bulunan 12 puanlı üç rakibimizi geçme fırsatımız olacak.

Bu şansı Boluspor’un Altınordu maçındaki futbolu sağlayacak.Bolumuzun vazgeçilmez değeri olan Bolusporumuza Altınordu deplasmanında başarılar diliyoruz.

 

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız ligte 5’te 5 yaparak zirveyi kimseye kaptırmadı.Bu galibiyetlerde emeği geçen teknik ekip ve oyuncularımıza sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz.Bolumuzun gururu,Kadın Voleybol takımımıza başarılar diliyoruz.Bu başarının asıl gizli kahramanı Başkan Sinan Barut’tur.Sinan Barut’u yakın gelecekte Boluspor başkanı olarak görürseniz hiç şaşırmayın.Sürekli sporun içerisinde ve özverili çalışıyor.

Bolu Belediyespor bünyesinde iş adamlarında yada esnaflardan sponsorluk veya maddi destek görmediklerini söylüyor.

Boluspor içinde aynı şeyler geçerli aslında sponsorluk veya yardım konusunda mağdurlar.Sayın Çarıkçı’nın ve sayın Barut’un gerekirse kapı kapı dolaşmaları gerekiyor.Boluspor kulübü yıllardır borçsuz el değiştirmiştir.O yüzden aynı şekilde devam etmesini temenni ediyoruz.’’Bu sezon borcumuz çok’’ gibi bahaneler istemiyoruz.

Saygı ve selamlar.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LJ5IU