SABIRLI OLSUN SAVAŞ BAŞKAN!

SABIRLI OLSUN SAVAŞ BAŞKAN!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Tv Bolu kanalında Caner Güngörün sorularını yanıtladı.

14.04.2023

Şanssız puanlar kaybettik. Şavas başkan ve yönetimini kutluyorum. Ben hayatım boyunca harbi konuşan bir adamım. Beni bazen eleştiriyorlar, eleştirilerinde haklılar. Bir şeyler yapacağız. Aslında şu ana kadar Savaş'a verdiğim sözleri yerine getirebildim mi? Önemli bir kısmını getiremedim. getirmeye çalışıyor muyum? Çalışıyorum. Sabırlı olsunlar. Bir şeyler yapacağız. Üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Biraz geç kaldığımızın farkındayım. Yönetim ve kendisi çok özveri veriyor. Ciddi paralar harcıyor. Ama bizde kredimizi geçen yıl fazla harcamışız. Geçen sene takımı ligde tutmak için. Dönüyorsun dolaşıyorsun Bolu’da belli bir grup var. Onlara dönüyorsun. Onlarında işleri bozuk. Anlıyorum onları da Türkiye’de derin bir ekonomik kriz var. O anlamda ek kaynak yaratmakta biraz zorluk çektik. Daha çok destek vermek lazım. İçimde bir umut var. Çaykur Rizespor’u içeride yenersek ben play-off konusunda avantalı olacağımızı düşünüyorum. Savaş başkan bu takımı süper lige çıkarırsa kahraman olur. Çıkartamazsa da Savaşa kimse çıkaramadın diye hesap sormaz. Gerçekçi bir arkadaşımız. Zaten Kimseye play-off diye bir sözü falan da vermemişti. 3 yıllık bir projeksiyonu vardı. ilk yıl toparlanma demişti, Ama birlikte alt yapıyı toparladık tesis olarak yeniledik.

O benim nasıl bir Bolusporlu olduğumu biliyor. En az onun kadar yöneticileri kadar taraftar kadar bu heyecanı yaşadığımı biliyor. Şöyle bir eksiğim var Savaş başkana verdiğim sözleri yerine getiremedim. Verdiğim sözlerin altında eziliyorum. Orada da bir şeyler olacak. Ama Boluspor’a, Bolusporluluğumu kimse tartışmaz. Bu takımı düşme hattında bıraktı birileri.  Biz oradan aldık. Ligde tuttuk. Emin ellerde teslim ettik.

 

Savaş başkana ne sözleri verdinizde tutmadınız?

 

Abdullah Abattan daha fazla destek vereceğim söyledim. Tutamadım Necip başkan bana destek vermedi diyebilir. Evet ilk yılımdı gereken desteği veremedik. Bunu Savaş Başkan söyleyebilir. İkisine de boynum kıldan ince. Ama bunu söylememesi gereken söyleyince de çok bozuluyorum. Hani tekrar eski konuları açmak isteniyorum. Ama hala duydum ki temlik kalkmamış. Sen alacağını almışsın kaldır şu temliği ayıp ediyorsun. Konuya çok vakıfım. Ya bu temliğin kalması yasal da değil etik de değil. Orada rakamlarda hata yapabilirim. Yönetim diyor ki 5 milyon alacağı var. O da diyor ki 9 milyon alacağım var. Şu anda 5 milyondan fazlasını almış. 9 milyon diyorsun 26 milyon temlik neden duruyor. 3-4 milyon alacağın kalmış diğerlerini kaldır artık yeter. Kimden ne intikamı alıyorsun neyin intikamını alıyorsun hangi akılla bunu yapıyorsun. Eskiden bir dostluğumuz vardı bundan sonra onunla bir dostluğumuz olamaz. Bundan sonra o benim dostum da değil düşmanım da değil. Hayatımda olmayan biri olarak kabul ediyorum. Karşılaştığımda selam vermem. Cenazem olursa cenazeme gelmesin. Cenazesi olursa cenazesine gitmem. Çok kırgınım. O da bana kırgındır olabilir. O da benim iyi günümde de kötü günümde de yanımda olmasın. Birbirimizi hiç tanımamış gibi yapalım bence. Çok gönlüm kırgın. Benim zaten Bolu’da kırgın olduğum 2-3 kişi var. Onun dışında benim özel olarak kimseye bir kırgınlığım yok. Ben kin de gütmem. Ben ona karşı kinli değilim. Ben onu hayatımdan çıkarttığım için rahatım.

 

Ben yalan söyleyen bir adam değilim. Ama savaş ve Necip Çarıkcı bana bunları söyleyebilir. Aaa söylememesi gereken kişi söyleyince hazmedemiyorsun.

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu RMZP3