Reha Hocadan Maç Sonu İnciler

Reha Hocadan Maç Sonu İnciler

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer Samsunspor maçı sonrası kendi dünyasından maç sonu açıklama yaptı.

26.04.2021

TFF 1. Lig'in 32. haftasında sahasında Yılport Samsunspor'a 2-0 yenilen Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Erginer açıklamalarda bulundu. 

 

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erginer;

 

"İlk yarı kötü oynadıklarını, rakibe topu çok fazla verdiklerini, topla çok oynamasına izin verdiklerini, kendilerinin de topa sahip olamadıklarını, karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu toparladıklarını belirten Erginer, "Maçın 80'inci dakikalarında golü bulsak oyuna ortak olabilirdik. Samsunspor'u tebrik ediyorum. Son iki maçta da iyi futbol oynayarak, iyi bir şekilde ligi bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Köroğlu

Köroğlu
2021-04-29 18:51:54

Arkadaşlar güzel yorum yazmışsınız ama gerçek şu bu hocanın futbol zekâsı bilgisi yok ancak camideki imam gibi bildiğini okuyor yapılacak bir şey yok ilk önce hoca ve Barboros beyefendinin ve boluspora takımına faydası olmayan futbolcuların biletini kesip göndereceksin takım o zaman düzelir

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2021-04-27 02:22:35

TRTSPOR.com.tr'den bizde maçı izledik,başımızı yere eğdik, utandık, bu kadar aciz bir oyun olmaz. Bu maçta Samsunspor'dan alınan futbolcular oynatılmaması gerekirdi. Bu takımda bu güne kadar sizin kalmanız nedeni; pandemi nedeniyle taraftar maçta olamdığı içindir, bu nedenle rahatsınız, yönetimden de futbolu anlayan yok, Barbarosla paslaşak Boluspror'un geleceğini yok ettiniz.

bolulu polis

bolulu polis
2021-04-26 17:21:26

bu hoca hala konuşuyo hiç utanmada yok içerde bi galibiyeti varmı acaba.20haftadır aynı terane yok şöle oynasaydık yok böle oynasaydık.kardeşim samsun gibi ademir gibi altınordu gibi takımları boluda yakaladınmı içinden geçecen her sene aynı terane samsunun kadrosunun bolunun kadrosundan ne artısı var maç başlar başlamaz bolunun yenileceği gün gibi aşinaydı bunu herkes gördü bi reha mourinho görmedi.adamın bi taktiği yok bi B planı yok oyun şablonu yok oyun okuma yok biz bu adama taraftar olarak katlanmak zorundamıyız rezalet bi oyun takım.akhisar ankara biraz iyi olsa zaten bolu paket olmuştu.düşen es es bile kat kat daha iyi oynuyo boluspordan .seneye bu adamla devam etme yanlışına girerse yönetim hayırlı cumalar olur.adam gibi kadro kurun adam gibi hoca getirin rehayla mehayla bu iş olmaz .reha hocayada burdan sesleniyorum eğer azcık gururun varsa istifa edersin sen başarısız bi hocasın kardeşim.zorlama fazla

Gerede

Gerede
2021-04-26 14:25:19

Boluspor. 0. Reha hoca.2...?

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu DRL41