“RAKİBİMİZİ İYİ ANALİZ ETTİK”

“RAKİBİMİZİ İYİ ANALİZ ETTİK”

Ligin 10. haftasında deplasmanda Beypiliç Boluspor’la karşılaşacak olan Ankarspor’un teknik direktörü Mustafa Özer, oynayacakları karşılaşma ile ilgili değerlendirmede bulundu.

20.11.2020

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından TFF 1. Lig’in 10. haftasında Beypiliç Boluspor’la karşılaşacak olan başkent ekibinin teknik direktörü Mustafa Özer, oynayacakları maçı değerlendirdi.

Boluspor’un iyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takım olduğuna vurgu yapan tecrübeli teknik adam, “Rakibimizde Korona’dan dolayı birtakım eksiklerin olduğunu biliyoruz fakat bu ligde eksik diye bir durum söz konusu değil. Federasyona 30 kişilik bir oyuncu listesi veriyorsunuz aynı zamanda altyapıdan oyuncu alma gibi bir şansınız söz konusu. O yüzden bu duruma eksik gözüyle bakmıyorum. Boluspor maçının zorlu bir maç olacağı düşüncesindeyim. Diğer yandan Korona’ya yakalan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

RAKİBİMİZİ İYİ ANALİZ ETTİK”

Ekibiyle birlikte rakibi çok iyi analiz ettiklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Milli maç arasını iyi değerlendirdik. Birkaç tane sakat oyuncumuz vardı onlarında takıma katılmasıyla kadromuz yavaş yavaş yerine oturmaya başladı. Rakibin eksiklerinden ziyade takımımın aldığı taktik becerileri, sahaya yansıtıp yansıtamadığı benim için daha büyük önem arz ediyor. Maçlarda bireysel olarak az hata yapan ve iyi konsantre olan takım her zaman başarıya ulaşan taraf oluyor. İnşallah az hata yapıp ve iyi konsantre olup deplasmandan çok arzuladığımız 3 puanla döneriz” şeklinde konuştu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 2O3S0