“Play-off noktasında kontrolü tekrar geri almak istiyoruz”

“Play-off noktasında kontrolü tekrar geri almak istiyoruz”

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında konuk olacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını süren Boluspor'da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Denizlispor maçını kazanıp, play-off noktasında kontrolü tekrar geri almak istiyoruz” dedi.

22.03.2023

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında evinde Ankara Keçiörengücü'nü 3-1 mağlup ederek 5 haftalık galibiyet hasretine son veren Boluspor, ligin 28. haftasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenmanda oyuncu geçme, şut çalışmaları ve eksik görülen noktalara ağırlık veren Boluspor, Denizlispor mücadelesini kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor. Kırmızı beyazlılar, Denizlispor maçına 2 cezalı, 2 sakat ve 2 de milli takıma gönderdiği oyuncusundan eksik çıkacak.

“Keçiörengücü maçındaki 3 puan bizim için çok değerliydi”

Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, play-off noktasında kontrolü tekrar geri kazanmak istediklerini belirtti. Keçiörengücü müsabakasından galibiyetle ayrıldıktan sonra takımın moralinin yüksek olduğunu aktaran Bilazer, “Bizim son 3 haftalık, benim periyodumdan itibaren Göztepe maçı, son dakikada kaybedilen 2 puan, Tuzlaspor maçı da oyun içerisinde verdiğimiz bir pozisyonda mağlup olduğumuz bir maç. O maçlardaki kayıplar, Keçiören maçındaki 3 puanı çok değerli kıldı bizim için. 3 puanı almamız, hem moral açısından hem de önümüzdeki süreçte kendi adımıza olumlu oldu” diye konuştu.

“Play-off noktasında kontrolü tekrar geri almak istiyoruz”

Play-off mücadelelerinde kontrolü geri kazanmak istediklerini dile getiren Bilazer, “Denizli maçı önümüzde, onların durumu da ortada. Onlar da bir çıkış arıyorlar. Ama biz de Denizlispor maçını kazanıp tekrar play-off noktasında kontrolü geri almak istiyoruz. O anlamda bu maç bizim için önemli. Teknik ve taktik tarafı bir tarafa bu maçın duygusal ve psikolojik tarafı da çok önemli. Eğer burada istediğimiz 3 puanı alabilirsek, play-off noktasında tekrar kontrolü geri almış oluruz” ifadelerini kullandı.

Tarafatar

Tarafatar
2023-03-23 05:43:38

Muazaffer hoca basit hatalar olduğunu söyledi bu hataları çalışıp düzelir inşallah cezalı ve sakat oyuncu olduğunu söyledi ama takıma motive edilen futbolcu arkadaşlar var arkadaşlardan faydalan menemenden alınan stoper arkadaşı bizce takıma 15/20 oynatsaydin takıma daha faydalı olacağını düşünürüz ama nedense bu fikirler gelen ve giden hocaların durumları aynı hiç değişiklikler yapılmadı ve yapılmıyor neden se. İnşallah denizli maçını kayıpsız kapattıriz insallah

Taraftar

Taraftar
2023-03-22 17:41:23

Muazaffer hoca takımı iyi çalıştırıp motive edersen gerisi çorap söküğü gibi geri gelir yeterki takım güzel oyunla deplasmandan puanla dönelim üstlerden kopmayalim deplasman seri başlasın

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FS2DW