ÖDÜL BOLU'YA GELDİ

ÖDÜL BOLU'YA GELDİ

2023 Yılı Baja yarışı ‘En İyi Organizatör’ ödülü Bolu’ya geldi. Bolu Doğa Sporları Offroad Kulübü İstanbul’da düzenlenen törende ödülün sahibi oldu.

15.01.2024

2023 Yılı Baja yarışı ‘En İyi Organizatör’ ödülü Bolu’ya geldi.  Bolu Doğa Sporları Offroad Kulübü İstanbul’da düzenlenen törende ödülün sahibi oldu. 

Zorlu Performans Sanat Merkezinde düzenlenen törende 2023 yılı Baja yarışı ‘En İyi Organizatör Ödülü’nü Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Başkanı Burhan Turan, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı’n elinden aldı. 

TEŞEKKÜR ETTİ 

Bolu Doğa Sporları Offroad Kulübü Başkanı Burhan Turan ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada, “2023 yılı içerisinde yaptığımız organizasyonlarda öncelikle Bolu Valimiz Erkaç Kılıç'a, Gençlik Spor İl Müdürümüze, Bolu Belediyesi, Orman Müdürlüğü ve Tüm Kurum ve Kuruluşlara, Kolluk Kuvvetlerimize, Sağlık Müdürlüğümüze, Sponsorlarımıza ve Bolu Basınına desteklerinden dolayı teşekkürleri ve şükranlarımı sunuyorum. Daha iyi bir Bolu için elimden gelen çalışmalara devam edeceğimi buradan kamuoyuna bildiririm” ifadelerine yer verdi. 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu KFLHV