Nasip değilmiş

 Nasip değilmiş

Spor Toto 1. Lig playoff yarı final karşılaşmasında Gazişehir Gaziantep rakibi Boluspor’u deplasmanda 1-3 yenerek adını finale yazdıran takım oldu. Maç sonunda Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, açıklamalarda bulundu.

16.05.2018

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar,

“inanılmaz bir atmosfer vardı. Onları burada ödüllendirmek isterdik ama maalesef olmadı. Kalemize ilk gelen top gol olunca çok da yapacak birşeyimiz kalmadı. Ön tarafta biraz daha fazla oynamak istedik, coşkulu oynamak istedik ama rakibe pozisyonlar verdik. Rakibin etkili oyuncuları vardı. Taktik anlamında söylenecek birşey yok, nasip değilmiş diyoruz. Ama 16’ıncılıktan 3’üncülüğe kadar bu çocuklar getirdi, özveriyle getirdiler, iyi mücadele ettiler. Bolu halkına güzel bir sezon yaşattıklarını düşünüyorum. Onlarla çalışmak keyif verdi bana. Bu veda konuşması değil, mukavelem bitti ne olacağını bilmiyorum, oturacağız görüşeceğiz daha sonra. Ama çok da fazla takılmamak lazım. Bir laf vardır bizde, “çayı demleyin bir daha başlayacağız.” ifadelerini kullandı.


Karafırtınalar, ‘hakemlerin ve siyasetin etkili olduğunu düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise, “ilk maç için söyleyebiliriz ama bu maç içi öyle birşey söyleyemeyiz.

İlk maçta çok bariz bir şekilde gördük bunu. Keşke olmasaydı, ilk maç daha temiz oynansaydı. Ama geçtikten sonra playoff’u değil ilk 2’yi hedeflemek lazım. Buralara kaldığın zaman bürokrasiyi maalesef geçemiyorsun. İnşallah böyle şeyler olmaz. Ama, VAR sistemi belik bunu ortadan kaldıracak gibi görünüyor. Hayırlısı olsun ben bunu sonuna kadar destekliyorum” şeklinde cevap verdi.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu AB4FA