MUHARREM HOCA İLE 1 PUAN CEPTE

MUHARREM HOCA İLE 1 PUAN CEPTE

Spor 14 İmtiyaz sahibi Vedat Özkan'ın MHP'den Belediye kontenjan adayı Muharrem Demirel hakkında yazdığı güzel yazı.....

19.02.2024

Siz bilmezsiniz, derken bilmeyenlere…

Abi’dir, Baba’dır, Can dosttur. Vatansever, Bolu aşığı bir insandır.

Yetkili isimlerden, ilk ismini duyunca yıllardır bu gani gönüllü, ufukları açık siyasilerimiz neden düşünmedi diye baya serzenişte bulundum, kendi kendime.   

Bolu’yu yaşayan, Bolu’yu yaşatan, Bolu için çırpınan, (Boluspor’u başa koyuyorum), spor deyince Bolu’da ilk akla gelen 3-5 isimden biri olan Muharrem hocamız (abimiz) MHP’de kontenjandan listede deyince, bana bunu diyen arkadaşı “Şap” diye öpüverecektim, yırttı.

Şöyle bir bakın Bolu’ya, çevrenize. Adamın gittiği her yerde itibarı var. “Bu adam kötü” diyeni daha duymadım. Kaldı ki, Muharrem Hoca ile yıllardır paylaştığım yayın masalarının dili olsa da bir konuşsa.  Boluspor deyince heyecandan nefesi kesilen, Bolu deyince gözleri parlayan memleket sevdalısı Muharrem Demirel hocam inanın Bolu Belediyesinde öyle işler yapacaktır ki, tarih bunu ayrıca yazacaktır. Spor faaliyetleri, kültürel işler, eğitim tarafı, sağlık tarafı cabası. Garip guraba, ihtiyaç sahibi kim varsa yanında olacaktır. Olaylara ılıman ve pratik çözüm için cak-cuk’u bilmeyen, zaman kaybetmeyi sevmeyen sayın hocamız Bolu’nun tarihi çalışmalarında da bizlere çok ışık tutmuştur. Kefilim bir daha söylüyorum, Hak Yemez, Yedirmez!.

Her ne kadar son dönemde pasife edilmeye çalışılsalar da o güzel arkadaşları ile Kent Konseyinde yıllarca yaptıklarını ayrıca bir kenara koyuyorum.      

Sonuç olarak MHP Bolu’da Muharrem Demirel hocamız ile daha milliyetçi (Partisel anlamayın!) daha memleketçi, daha sportif, daha sosyal bir figürü ortaya koydu. Her kesimde olumlu cevabı ve karşılığı olan, Bolu’da çevresi en geniş bir kaç insandan biri olan Demirel hocamız bugün Bolu’da Valilerinden, Belediye başkanlarına, milletvekillerinden, il başkanlarına, tüm mevki ve makamlarla oturup sohbet edebilecek, tüm özel ve kamu kurumları ile iş görebilecek bilgi birikimi ve donanımıyla ilimize çok şey katan ve çok şey katabilecek birisidir. Göreve gelirlerse yazılarını ve spor yorumlarını özleyeceğiz hepsi bu!  

Ha! Bu sadece MHP için değil, Belediyeyi kazanacak diğer partiler ve Bolu için bu bir mesajdır.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4QURD