Millette maddi konulardan sıkıldı.

Millette maddi konulardan sıkıldı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak özel açıklamalarda bulundu.

15.02.2024

 Boluspor, Trendyol 1.ligin ikinci devresine fırtına gibi başlayarak play-off potasına girdi. Kırmızı beyazlı camiada yüzler gülerken, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak özel açıklamalarda bulundu.

Abak, sezon sonunda Bolu’ya bir play-off armağan etmek istediklerini vurgulayarak; “Bugün lig bitmiş olsa şuanda biz yedinciyiz. Yani play-off’un içindeyiz. Bir hedefimiz, amacımız var. Lig daha uzun. İnşallah Boluspor’a bir play-off oynatmak istiyoruz” dedi.

“İnşallah Boluspor’a play-off oynatmak istiyoruz”

Play-off bandının içinde olduklarını dile getiren Başkan Abak; “Biliyorsunuz 5 hafta geçti. İlk 4 haftada 10 puan toplamıştık. Önümüzde geçtiğimiz Kocaelispor zorlu bir maçtı. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Tabi kolay bir rakip değil. O maçtan da 1 puan aldık. 5 haftada 11 puan toplamış olduk. Bugün lig bitmiş olsa şuanda biz yedinciyiz. Yani play-off’un içindeyiz. Bir hedefimiz, amacımız var. Lig daha uzun. İnşallah Boluspor’a bir play-off oynatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Boluspor’un ekonomisini düşündüğüm için sezon başı anlaştığım hocada bir hatam oldu”

Sezon başında sancılı bir dönem geçirdiklerini ve hatadan çok hızlı bir şekilde geri döndüklerini kaydeden Abak; “Hocamızda söyledi. Normalde ikinci devre 7-8 transfer aslında doğru değil. Ama hocanın da bir lafı var. ‘Kervanı yolda düzüyoruz’ mecburen. Çünkü ilk yarı biraz hatalarımız oldu. Belki benimde orada Boluspor’un ekonomisini düşündüğüm için sezon başı anlaştığım hocada bir hatam oldu. Ama hatamızdan 3.haftada döndük. Allah’ta bugünleri nasip etti. İkinci yarı daha fazla inceliyoruz, daha fazla yurt dışına gidildi. Aldığımız oyunculardan da şuanda %100 katkı alıyoruz. İnşallah işin sonunu getirebiliriz” dedi.

“Kimse bizi Kocaelispor ile kıyaslamasın”

Takımdan ve camiada çok güzel birlik ve beraberlik oluştuğunun altını çizen Başkan Abak; “Lig çok kolay değil. Belki hep ben maddi konulardan bahsediyorum. Millette maddi konulardan sıkıldı. 12 milyon gelirin olduğu yerde 100-120 milyon giderin olduğu yerde ben yine söylüyorum. Bu kulüplerin yaşama imkanı yok. Kimse bizi Kocaelispor ile kıyaslamasın. 1’e 4’lük bir takım fiyat farkı vardı aramızda. Ama ben yine söylüyorum. Takımda çok iyi ivmelenme var. Güzel birlik ve beraberlik var. Sizlerde sağ olsun her gün geliyorsunuz, takip ediyorsunuz. Mükemmel bir aile ortamı var. İnşallah bunun sonunu getirebiliriz. Allah inşallah bize bir play-off oradan da belki yeni bir heyecan yaratır” ifadelerini kullandı.

“Bolu halkını tekrar stadyuma davet ediyorum”

Kırmızı beyazlı taraftara teşekkür eden Abak; “Buradan da Kocaelispor maçındaki taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Büyük ilgi alaka gösterdiler. Önümüzdeki Erzurumspor maçına Bolu halkını yine tekrar stadyuma davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ZBKGP