MERHABA VİZYON BOLU...

MERHABA VİZYON BOLU...

Vizyon Bolu Gazetesi yayın hayatına başladı...

11.01.2021

Vizyonbolu yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı.

 

Güncel gelişmeler, spor, magazin, siyaset, yaşam, sağlık, kültür-sanat gibi onlarca alanda deneyimli editörlerle yayın hayatına başlayan Vizyon Bolu 'hızlı ve güvenilir' haber sloganıyla yayın yapıyor.

 

Vizyon Bolu Gazetesi oldukça ilgi çeken sitesiyle ilk yayın günlerinde yoğun bir takipçi ve okur kitlesine ulaştı.

 

İnternet haberciliğine yeni bir soluk getirecek VizyonBolu'ya bu linkten ulaşılabiliyor: Vizyonbolu

 

Vizyon Bolu Gazetesi yayın hayatına girişini şu şekilde duyurdu;

 

Doğal güzellikleri ve tarihi dokusu ile ülkemizin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan ilimiz Bolu’da turizmdeki gelişmelere bağlı olarak her geçen gün artan sanayi kapasitesi ekonomik kalkınmanın da yolunu açıyor. Ekonomik hayatın canlılığı ve Bolu’dan ülkemizin dört bir yanına, hatta dünyanın farklı bölgelerine ulaşan ihracat ağı ile gelişen ilimizde sektör temsilcilerinin sesi olmak, yaşanan gelişmeleri toplumun her kesimine ulaştırabilmek adına yola çıktık.

 

Bu kapsamda VİZYON BOLU adını verdiğimiz aylık olarak yayımlayacağımız gazetemizde sanayiden turizme, sağlıktan spora, sanattan eğitime kadar farklı sektörlerdeki gelişmeleri ekonomik anlamda ele alarak kamuoyunun takdirine sunacağız.

 

Bugüne kadar basın sektöründe kazandığımız tecrübeyi siz değerli Bolu halkının yararına sunmak için çıktığımız bu yolda atacağımız her adımda Bolu’yu öncelik alarak ilerleyeceğiz. Sizlerin desteği ve teveccühü ile yayın hayatımıza ‘MERHABA’ diyoruz…

 

MERHABA, Kalbi Bolu için atanlara...

 

MERHABA, Hoşgörüden, sevgiden yana olanlara,

 

MERHABA, Yüreğinde iyilik, doğruluk yaşatanlara,

 

MERHABA, Köroğlu diyarının güzel insanlarına, MERHABA

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JZF31