Merhaba dedik !!!

Merhaba  dedik !!!

Uğur NES yazdı...

21.03.2023

Merhaba  dedik !!!

Bu hafta itibariyle Futbolumu.com& Bolu Spor gazetesi yazı  ailesine katılmış bulunuyorum bir Boluspor sevdalısı olarak artık sizlerle birlikte burada olacağım.

İlk yazımda  Keçiören maçı ile okuyucularımıza  merhaba dedik .Kendi adıma Boluspor için  uğurlu geldim diye düşünüyorum, bu maçı iki devre olarak değerlendirmek istiyorum ilk  yarı sahada hiç  varlık gösteremeyen ve sonunda bizi umutsuzluğa iten bir maç oldu,fakat Boluspor bu maçı playoff iddasını sürdürebilmesi için  mutlak kazanması gerekliydi.

İkinci yarıda sahada Boluspor fırtınası izledik. Devre arasında ne olduda takım bu kadar istekli ve ve arzulu olarak ikinci yarıya başladı,İkinci yarı Bregu’nun attığı mükemmel gol bizim uyunaşımız oldu,kaptan Tugay sahada basmadık yer bırakmadı Posmac’ın golü ile skoru lehimize çevirdik,sonrasında skoru korumak  adına defans yapsakta Dino maçın skorunu tayin eden oyuncu oldu.

Uzun zamandır süren galibiyet hasretini bitirdik.ikinci yarıdaki oyun bize umut verdi playoff iddamızın devamı için artık gelecek haftaları  en az puan kaybıyla geçirmemiz gerekiyor,özellikle içeride oynayacağımız  rakiplerimize puan vermememiz gerekiyor, deplasmandada en az beraberlikle dönmemiz bizim için avantaj olacaktır.

Şimdi önümüzde Denizli ve sonrasında Samsun maçı var Posmac ve Naby Yok Tugay ve Kayamba’da Denizli maçında cezalı durumda işimiz kolay değil fakat bu iki maçtan alınacak en az dört puan bizim için süper sonuç olur.Keçiören maçının ikinci yarısındaki oyun ve futbolcuların azmi ve kazanma hırsı bizlere umut oldu.Boluspor’un aldığı skorlara fazla takılmadan sonuna kadar destek olmalıyız.Bir maç kaybetmekle karamsarlığa düşmek olmaz, bu takım el birliği içinde playoff’a girecektir.

Savaş Abak ve yönetiminin verdiği emeklerin karşılık bulacağına inanıyorum.Denizli maçındada takımımıza başarılar diliyorum.

                                                                          İyi haftalar

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu BNGPN