“Mayısı bekleyeceğiz

“Mayısı bekleyeceğiz

Sezona iyi başlayamadıklarını söyleyen Çarıkcı, “Uzun süredir galibiyetimiz yok. Üzülüyoruz. Diğer takımlara baktığımız zaman çok fazlamız var” dedi.

01.03.2020

Çarıkcı, “Maalesef bu sene sezona iyi başlayamadık. Bu sıkıntı devam ediyor. Her şeyimizle teknik heyetimizi ve takımımızı diri tutmaya çalışıyoruz. Moral vermeye çalışıyoruz. Takımdaki öz güveni kazanmamız için inşallah Giresun maçını kazanırız ” ifadelerini kullandı.

Boluspor’un kötü gidişatına yönelik eleştirilere de değinen Necip Çarıkcı, 14 yıllık başkanlık döneminde ilk defa böyle bir sezon yaşandığını ifade ederek, “Mayısı bekleyeceğiz. Mayıs ayında Boluspor ligde kaldığı takdirde herkes eleştirisini yapabilir. Ama mayıs ayına kadar bu takımın iyi gününde de kötü gününde de yanında olsunlar. Taraftarımız bu anlayışı sergilemeye başladı. 14 yıllık başkanlık dönemimizde her sene şampiyonluk, play-off heyecan var. İlk defa ben ve yönetim kurulum, Osman hocamız da dahil böyle bir sezonla karşı karşıyayız. Lig daha yeni başladı deseler, şu an bu takım ilk 5’in içinde olur. Takımımız iyi ama moralsizlik, maç kazanamama sendromu var. Artık eskiyi bırakacağız. Mayıs ayında hep beraber ligde kalırız. Nerede hata yaptık, nasıl oldu, niye böyle olduğunu masaya yatırırız” şeklinde konuştu.

Aydın Özel

Aydın Özel
2020-03-02 23:46:59

utanmaz rezıl herıf hala cıkıp konusabılıyosun serefsız

halit canbaz

halit canbaz
2020-03-01 21:06:58

ne var mayısta güvendiğin dağmı var arkanda babalarınmı var ne var takımın durumu belli eses adana osmanlıyı geçemezsen arkandan rahmet okuyacaklar.kongre sürecinde yaptıkların yüzünden

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu HZO7U