MAHALLE YANARKEN

MAHALLE YANARKEN

Boluspor ligde kötü durumlarda bulunurken aldığı maaş ve Başakşehirden getirdiği topçularla adeta onların pilot takımı gibi görünmek dışında hiçbir varlık göstermeyen Sportif Direktör Barbaros Gözneli son yaptığıyla sporseverlerin tepkisini çekti.

29.12.2020

Boluspor ligde kötü durumlarda bulunurken aldığı maaş ve Başakşehirden getirdiği topçularla adeta onların pilot takımı gibi görünmek dışında hiçbir varlık göstermeyen Sportif Direktör Barbaros Gözneli son yaptığıyla sporseverlerin tepkisini çekti.

 

Bazı Ulusal basın mensuplarına yeni yıl hediyesi olarak İsim yazılı Boluspor forması ve çikolata gönderdiği öğrenilen Sportif Direktör Barbaros Gözneli asli görevini unutup, basın yayın işlerine girmesi sosyal medyada taraftarın tepkisini çekti.

 

Hatta birinde Mahalle yanarken diye en ilginç bir tepki yorumunuda başlığımıza taşıdık. İşte o yorumlardan bazıları;

 

Dursun T.

Herifin aklının işimi Bolu spor yenilmiş küme düşecekmiş keyfine bakıyor.

Mitat A.

Bolusporun formasını ve çikilotasını cebinden alda öyle ver Barbaros bey efendi.

Mitat A.

Hediyeyi kabul eden basına yazık.

Ömer Ö.

Oyunculara verseydiniz biraz enerji alsalarda oynasalar.

 

Feridun G.

Boluspor basın mesuplarına senin yerinde ben olsam araba alırım hepsine çünkü hiçbiri ne seninle ilgili ne başkanla ilgili ne kulüple ilgili olumsuz birtane yazı yazamıyorlar.

İlkay Y.

Çikolata iyi gider ...

Yasin Y.

Sayın Barbaros bey, sağa sola gönderdiği formaları sosyal medyada paylaşmaktan anca vakit bulup, 55.yılı akşam 20:30 da kutladı.YAZIK.

Numan Y.

55.yılda Barboros efendiyle rezil olduk utanmaz herifler.

Özcan D.

Barboros Forma Dagıtcagına kendine kulüp bul defol git artık 55 yıllık efsane Rezil oldu sizlerle.

Hakan L

 Sosyal medya reklamları da olmasa göreceğimiz yok kendilerini. Boluspor kimin umurunda. Ne iş yapar bu arkadaş sorması ayıp. Koskoca Boluspor' resmen rezilleri oynuyor. Ne kendisi ne de yönetimden çıt ses yok. İşiniz gücünüz hep reklam. İcraat dersen koca bir SIFIR.

Fatih A.

Boluspor taraftarı günlerdir yeni sezon formalarını beklerken Sayın sportif direktörümüz yeni yıl hediyesi olarak spor camiasına forma hediye ediyor.Tüm Bolu onu eleştirirken o aklı sıra tanıdığı insanların reklamını yapıyor ben bunları tanıyorum imajı veriyor tanıdığı insanların bir faydasının olmadığı Boluspor'un ligdeki konumundan belli zaten tanıdığın insanlar senin başarısız olduğun gerçeğini değiştirmiyor.

Özgür E.

Forma hediye etmekten çalıştığı klubün kuruluş yıl dönümünü kutlamaya zaman gelmedi ayıp olmasın diye daha yeni paylaştı. Bu adam bu klupte hala nasıl tutuluyor ayıp valla.

Sportman

Sportman
2020-12-29 12:34:13

Barbaros gözneli takipçisi çok olan , spor ve sosyal medya yazarlarına forma göndererek , Boluspor üzerinden reklamını yaptırıyor. Bu yolla kendisini pazarlıyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu XUO00