MAÇI BIRAKIP İMZAYA GİTTİ !

MAÇI BIRAKIP İMZAYA  GİTTİ !

Cengiz Umut Meraş Afyon Jetspor maçina saatler kala transfer görüşmesi için Bursa'ya gitti.

31.08.2018

Üç sezon önce göreve geldiğinde üçüncü sezonlarında şampiyonluk sözü veren Boluspor Başkanı Necip ÇARIKÇI, bu hedef doğrultusunda kadrosunu koruyan boluspor ortaya çıkartmıştı. Boluspor İlk iki sezon play-off oynamış üçüncü sezonda kadrosunun çoğunu koruyarak şampiyonluk parolası ile bu sezona başlamıştı. Boluspor'un ümit milli genç oyuncusu Cengiz Umut MERAŞ'ta bu iskelet kadronun temel taşlarından biriydi. Geçtiğimiz sezon ve bu sezon birçok süper lig ekibinin radarına giren MERAŞ istenilen bonservis bedeli (1milyon Euro) verilmediği için Boluspor'dan gönderilmemişti.

Sezona 3'te 3 yaparak başlayan Boluspor şampiyonluğun en önemli adayların biri haline gelmişken, Cengiz Umut MERAŞ'ın transfer döneminin son gününde Bursaspor'a anlaşma yapması için gönderilmesi camiada şok etkisi yarattı.

Geçtiğimiz aylarda Necip Çarıkçının bir açıklamasında bahsettiği Meraş için istenen bedel 1 milyon € idi.

1 milyon euro'ya mı yoksa 1 milyon TL mı gitti?

Daha önceki açıklamaların da Başkan Çarıkçı;"Kulübün menfaatleri bizim için öndemlidir." ifadelerini kullanmıştı. Cengiz Umut MERAŞ'ın kulüp menfaatleri için mi gönderildiği yoksa gönderilmesinin ardında başka sebepler mi vardı?

Akla şu soruda geliyor; Ya Umut Bursaspor'la anlaşmazsa ? Afyon maçında kaybedilecek puanlar olursa bunun sorumlusu kim yada kimler olacak? 

Afjet Afyonspor maçına saatler kala anlaşması kesinleşmemiş futbolcuyu Afyon kampından ayırıp görüşmeye göndermek hangi aklın işidir? Bu gibi sorular önümüzdeki günlerde kamuoyunda merak konusu uyandiracak görünüyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu QV2NE