Maç yönetmek de bu kadar basit olmamalı

Maç yönetmek de bu kadar basit olmamalı

İlker Yanar: "Futbol oynamak kolay değil ama maç yönetmek de bu kadar basit olmamalı"

20.03.2022

Boluspor Yardımcı Antrenörü İlker Yanar, deplasmanda Menemenspor'a 3-2 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada skor olarak kaybettiklerini ancak oyun olarak ortaya koydukları mücadeleden memnun olduklarını söyledi. Yanar, hakem yönetimine de tepki göstererek, "Futbol oynamak kolay değil ama maç yönetmek de bu kadar basit olmamalı" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Boluspor, deplasmanda Menemenspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer'in kırmızı kart görmesi nedeniyle Yardımcı Antrenör İlker Yanar açıklamalarda bulundu. Yanar, "Tansiyonu yüksek bir maç oynadık. İki devrede bizim için farklı oldu. Yaklaşık 2-3 haftadır basit ve kolay goller yemeye başladık. Bu bizim kendi sorunumuz. Adaletli maç yönetilmesini istiyoruz. Geçen hafta Bursaspor maçında da faul olmayan pozisyonlardan oyuncularımız kırmızı kart gördü. Burada da anlaşılmaz bir şekilde 3-0 geriye düştük. 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz bir reaksiyon göstererek 3-2'yi yakaladık. Spor kamuoyu da izledikten sonra nasıl karar verir bilmiyorum ama yan hakemin öncelikle orta sahaya koşarak golü verdiği, orta hakemin de hem fikir olarak birlikte karar verdiği ve 5-10 saniye içerisinde anlamsız bir şekilde iptal edilen bir gol var. Ne kadar doğru bilmiyorum ama rakip antrenör bile maçtan sonra gelip 'Çok nizami bir gol iptal edildi. Hakkınızı helal edin' dedi. Bunları yıllardır yaşıyoruz, bundan sonra da yaşayacağız. Profesyonel futbolcu olmalarına rağmen çocuklar içeride ağlıyor. Daha adaletli bir yönetim istiyoruz. Kayrılmak da istemiyoruz. Gördüklerini çalsınlar yeter. Kiminin gücü kime yetiyorsa, kim daha iyi hazırlandıysa, hafta sonundaki maçı kim daha çok istiyorsa o kazansın. Çok fazla konuşmanın anlamı da yok. Lig devam ediyor. Biz bu kaybettiğimiz puanları telafi ederiz. Skor olarak kaybetmiş olabiliriz biz ama oyun olarak takımımızın ortaya koymuş olduğu inanılmaz mücadeleden memnunuz. Ben burada Reha hocamın yerine toplantıya gelmek zorunda kaldım. Reha hocam da hiçbir şey yokken anlamsız bir şekilde açıklaması yapılamayacak şekilde kırmızı kartla cezalandırıldı. Yıllardır bu liglerde çalışan insanlarız. Hiçbir şekilde hiç kimseye hakaret ederek kart görmüşlüğümüz, oyundan atılmışlığımız yoktur. Futbol oynamak kolay değil ama maç yönetmek de bu kadar basit olmamalı" şeklinde konuştu.

bolulu

bolulu
2022-03-21 14:16:05

BOLUSPORUN BU HALDE OLMASININ BAŞ SEBEBİ REHA VE TEKNİK KADRODUR TAKIMI HALA TANIYAMADINIZ HER HAFTA SAÇMA SAPAN KADRO SEÇİMLERİ ELLİ KERE YAZDIK BU TAKIMDA BERTU OYNAR TUGAY OYNAR .BERTU VE TUGAYIN OYNADIĞI MAÇLARDA BOLU HEM GOL YEMİYO HEMDE OYUNU TUTUYO.TMM TUGAY CEZALI OLABİLİR BERTU NEDEN YEDEK .NOVAK GİBİ DİRİ FİZİKLİ ADAM YEDEK.SİZ NASIL TAKIM ÇALIŞTIRIYOSUNUZ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.HELE O KALECİ NASIL Bİ KALECİ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.KİM ALMIŞ KİM YETİŞTİRMİŞSE YAZIK EMEKLERE Bİ KALECİ KALE CİZGİSİNE GELEN TOPU ALAMAZMI ADAM YATIYO ŞAKA GİBİ 3 GOLÜN 3 DE HATALI.ÖMER ALICIYI KİM GÖNDERDİYSE ALLAH ONU BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN REZALET.TAKIMDA Bİ OYUN ŞABLONU YOK OYUN ANLAYIŞI YOK AÇIKLAMAYA BAK TERS AYAKLI BERK SAĞ AÇIKTA ETKİLİ OLACAK DİYE DÜŞÜNMÜŞLER.ŞAKA GİBİ KARDEŞİM SİZ BUNLARI HESAPLAMADINIMIZMI 2 SENEDİR TAKIMIN BAŞINDASINIZ NAPIYORSUNUZ .ROSHİ SAKATLANINCA YERİNE KİMİN OYNUCAĞI BELLİ DEĞİLMİ.DÜŞÜN ŞU TAKIMIN YAKASINDAN ARTIK.TUZLA MAÇI OYNANMADAN ÖNCE İLK 2 OLACAK TAKIM SİZİN SAÇMA SAPAN KADRO TERCİHLERİNİZ YÜZÜNDEN DÜŞME POTASINA GERİLEDİ SON 5 HAFTARAYA BAKIN REZALET.TUZLAYA YENİL MENEMENE YENİL DENİZLİYE YENİL Bİ KIPIRDANMA YOK TAKIMDA.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2022-03-20 14:20:09

Öncelikle mücadele için takımı tebrik ederim. Selmani ve Fethi'den yoksun bir defansta, ne zaman ne yapacağı belli olmayan Emin-Ali Keten stoperleri ile ancak bu kadar olabilirdi. Yediğimiz ilk gol kesinlikle Emin'in anlamsız ve gereksiz bir sağ önde prese gitmesi ve yerini kaybedip defans kurgusunu bozması sonucunda geldi. Jatalı geri pasa rağmen tecrübeli bir kaleci iki adım önde bekleyerek bu topu rahat savuşturabilirdi. İkinci ve üçüncü gollerde bait yendi ama sonrasındaki mücadele gücü 10 numara 5 yıldızdı. Bu takıma 2-3 direkt ıynayacak oyuncu takviyesi ve sağlam bir yedek kaleci önümüzdeki yıl için çok şey katar diye düşünüyorum. Sonuç üzücü ama ümit böyle oynandığı sürece her zaman var. Selmani -Fethi ikilisi olsa ve Roshi de olup sağ kanat daha işler olsaydı rahat yenip gelir ve tekrar play off konuşuyor olurduk. Ters ayaklı Berk ile sağ açıkta etkili olabiliriz diye düşünmüştüm ama o da gününde değildi şansımıza, yoksa rahat adam eksiltip iyi şut atabilen bir oyuncumuz normalde ama olmayınca olmuyor bazen. Yine de tüm takımo ve Reha hocayı özellikle 3-0 dan sonra gösterdikleri reaksiyondan dolayı tebrik ederim. Bu arada son dakika nizami golümüz de güme gitti. Çapsız hakemlerle bu kadar maalesef. O da ayrı bir üzüntümüz.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FEBF9