MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI

MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI

Boluspor’un Spor Toto 1. Lig Play Off mücadelesi ikinci maçında evinde Gazişehir Gaziantep FK’ya 3-1 yenildiği maçın ardında stat bir anda karıştı.

16.05.2018

Boluspor taraftarları 3-1 yenildikleri maçın ardından Gazişehir Gaziantep FK taraftarlarını ve futbolcularını taş ile pet şişe yağmuruna tuttu. Saha içersinde çıkan olaylarda bir güvenlik görevlisi başına taş isabet etmesi sonucu yaralanırken, bir güvenlik görevlisi de fenalaştı. Ayrıca çok sayıda rakip takım taraftarı ve bir basın mensubu atılan taşlar yüzünden yaralandı. Yaralılar hemen ambulanslarla hastanelerle kaldırıldı.

OTOBÜSÜ TAŞLADILAR

Saha dışına çıkan Boluspor taraftarları bu sefer rakip takım otobüsünü taş yağmuruna tuttu. Otobüsün camları isabet eden taşlar sonucu kırıldı. Stat çevresine çok sayıda polis ekibi ve TOMA sevk edildi. Çevik kuvvet stat çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, taraftarlar polisleri de taş yağmuruna tuttu. Polis taraftarı sakinleştirmek için uzun süre uğraşsa da sonunda biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Biber gazından etkilenen taraflar ambulansla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis çok sayıda olaylara karışan Boluspor taraftarlarını gözaltına aldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren olayların ardından taraftarlar stat çevresinden uzaklaştırıldı ve Gazişehir Gaziantep FK takımının otobüsü stat’tan ayrıldı.boluolay.com

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu LPF8S