Maalesef bugün bu iyi oyunumuzu sahaya yansıtamadık

Maalesef bugün bu iyi oyunumuzu sahaya yansıtamadık

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Erzurumspor FK'nın Boluspor'u 1-0 mağlup ettiği maç sonrası teknik direktörler değerlendirmelerde bulundu.

01.10.2023

Erzurum - Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, dört hafta boyunca iyi bir oyun oynadıklarını belirterek, "Maalesef bugün bu iyi oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Topa sahip olamadık. Bu yüzden istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Erzurumspor'u tebrik ederim. İnşallah önümüzdeki Göztepe maçında bu maçı telafi ederek daha iyi bir çizgiye girmiş oluruz" dedi.

Taraftar

Taraftar
2023-10-01 18:01:30

Bırak hoca senin iyi dediğin oyunsa bizim gözlerimiz başka Boluspor seyrettik taraftar olarak hiçbir zaman memnun olmadık Boluspor bu yolda böyle devam ederse işimiz hakikaten . Çok zor Boluspor kısa sürede kendisine gelip taraftarı birleşmesi lazım

başkentli

başkentli
2023-10-01 17:54:25

Sn Yalçın Koşukavak, insan ne çekerse dilinden çekermiş.Siz Koceli maçından sonra , futbolcuları kötüleyin, “sizler yeteneksizsiniz” demeye getirin, sonrada onlardan iyi futbol bekleyin (Sn Yöneticiler bu tehlikenin farkındasınız değilmi ?) Futbolculardan özür dilemelisiniz Yalçın Bey. Sizin bu ileri geri saçma sapan konuşmalarınıza rağmen yinede hepsi iyi niyetliler bundan hiç şüphem yok. Asıl şüphem sizden Yalçın Bey , siz bu hocalık işinden pek anlamıyosunuz galiba. Takım kurma yok, oyun okuma yok, değişiklikler isabetli değil, sonrada futbolcular hep suçlu hep yeteneksiz.Yalçın Bey sizde hiçmi suç yok, bence bütün suç sizde, çünkü hocalığınız zayıf.Daha ne diyeyim size Yalçın Bey , en doğrusu hemen istifa etmeniz.Tüm Boluspor camiasına selam ve saygılarımı sunuyorum..

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu FQK9J