Ligde kalma hedefine ulaşacağız

 Ligde kalma hedefine ulaşacağız

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Boluspor sahasında Akhisarspor'a 10 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Boluspor takımının teknik direktörü açıklamada bulundu.

13.07.2020

TFF 1. Lig’in 33. haftasında Boluspor sahasında Akhisarspor'a 10 mağlup oldu. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Fırat Gül, “Duran toptan erken bir gol yedik. Onun dışında oyunun genelde oynayan tarafı bizdik. Özellikle ilk yarı çok iyi mücadele gösterdik. Pozisyonlarımız var. Ceza sahasına girmekte sorun yaşamadık ama pozisyon sonuçlandırmakta sıkıntımız oldu. Sonuç olarak 10 yenildik. Ancak 3 puanlık fark devam ediyor. Bu 3 puanlık fark bizim daha önce aldığımız ciddi galibiyetlerden, deplasmanlardan yenilmeden gelmemizden kaynaklı. Orada kazandığımız krediyi burada tükettik. Artık iş son haftaya taşındı. Son hafta inşallah Eskişehir’den istediğimiz sonucu alarak ligde kalma hedefine ulaşacağız” dedi.

Hüseyin belin

Hüseyin belin
2020-07-13 09:56:27

Ben buna inanıyorum biz likde kalacağız şans bizden yanı değildi ama bundan sonra şans bizden yanı olacak ben buna inanıyorum umudumuzu yitrmiyeceyiz başarılar dilerim

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu JWBYB