Lidere Diş Geçiremedik!

Lidere Diş Geçiremedik!

Boluspor sahasında oynadığı ilk yarının sonunda 10 kişi kaldığı lider Eyüpspor karşısında sahadan 0-3 yenik ayrıldı.

02.12.2023

Boluspor sahasında oynadığı ilk yarının sonunda 10 kişi kaldığı lider Eyüpspor karşısında sahadan  0-3 yenik ayrıldı.

 

Boluspor 0-3 Eyüpspor

 

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

Hakemler: Emre Kargın, Baran Eraslan, Sabri Öge

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Naby Oulare, Veaceslav Posmac, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Joel Kayamba Ngandu (Dk 64 Furkan Demir), Oğuz Kağan Güçtekin (Dk 64 Kubilay Sönmez), Ercan Coşkun, Abdoulaye Diarrassouba( Dk 81 Tolunay Artuç), Berk Yıldız (Dk 48 Safa Kınalı), Adel Bettaieb (Dk 64 Moussiti Oko)

Teknik Direktör: Yalçın Koşukavak

Eyüpspor: Berke Özer, Murat Uçar (Dk 46 Recep Niyaz), Robin Yalçın, Luccas Claro, Caner Erkin, Melih Kabasakal, Taşkın İlter (Dk 66 Bekir Yılmaz), Fredy Alfredo (Dk 79 Mete Kaan Demir), Ahmed Kutucu, Prince Obena Ambem (Dk 79 Mustafa Pektemek), Gianni Bruno (Dk 85 Svit Seslaar)

Teknik Direktör: Arda Turan Sarı Kart: Murat Uçar, Luccas Dos Santos (Eyüpspor), Onur Ulaş (Boluspor)

Kırmızı Kart: Onur Ulaş (Boluspor)

Gol: Dk 53, 60 Gianni Bruno, Dk 70 Ahmed Kutucu (Eyüpspor)

 

Trendyol 1.Ligin 14’üncü haftasında Boluspor sahasında lider Eyüpspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar mücadeleye Çağlar Şahin Akbaba, Naby Oulare, Veaceslav Posmac, Onur Ulaş, Hakan Bilgiç, Joel Kayamba Ngandu, Oğuz Kağan Güçtekin, Ercan Coşkun, Abdoulayye Diarrassouba, Berk Yıldız, Adel Bettaieb on biri ile başladı.

Konuk ekip Eyüpspor ise sahaya Berke Özer, Murat Uçar, Robin Yalçın, Luccas Claro, Caner Erkin, Melih Kabasakal, Taşkın İlter, Fredy Alfredo, Ahmed Kutucu, Prince Obena Ambem, Gianni Bruno on biri ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısına hakem kararları damga vurdu. İki takımda birbirine üstünlük sağlamakta zorlanırken, Boluspor ilk yarının son dakikalarında Onur Ulaş’ın ikinci sarı kartla kırmızı kart görmesinin ardından bir kişi eksik kaldı. Devre golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise eksik kalan Boluspor karşısında baskılı bir oyun sergileyen lider Eyüpspor aradığı golü 53’üncü dakikasında buldu. Organize gelişen Eyüpspor atağında Ampem’in şutunda kaleci Çağlar’dan seken topu Ahmed Kutucu ortaya çevirdi. Topa son dokunan Bruno topu ağlara gönderdi. Golden sonra da etkili ataklarını sürdüren Eyüpspor’da sağ kanattan Melih’in ortasına iyi yükselen Gianni Bruno bir kez daha Boluspor ağlarını havalandırdı ve farkı ikiye çıkardı. Bir kişi eksik kalan ve skor olarak 2-0 geriye düşen Boluspor karşısında daha rahat bir oyun sergileyen Eyüpspor’da Ahmed Kutucu farkı üçe çıkaran isim oldu. Karşılaşmanın 71’inci dakikasında Fredy’in ara pasında topla buluşan Ahmed Kutucu’nun sol çaprazdan sert şutunda fark üçe çıktı. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Eyüpspor sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla lider Eyüpspor puanını 36’ya yükseltti. Boluspor ise 16 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar ligin 15.haftasında deplasmanda Altay’ın konuğu olacak. Eyüpspor ise sahasında Astor Enerji Şanlıurfaspor’u konuk edecek.

 

Maçtan Dakikalar;

Dk 13; Sağ kanattan gelişen Boluspor atağında Kayamba’nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Adel Bettaieb’in şutu kaleye paralel giderek taca çıktı.

Dk 18; Hızlı gelişen Eyüpspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Bruno’nun dönerek çektiği sert şut az farkla dışarı çıktı.

Dk 36; Eyüpspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Ampem’in sert şutu kaleci Çağlar’da kaldı.

Dk 43; Boluspor’da Onur Ulaş ikinci sarı kartla kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

İLK YARI SONUCU BOLUSPOR 0 – 0 EYÜPSPOR

GOL Dk 53; Eyüspor golü buldu. Organize gelişen Eyüpspor atağında Ampem’in şutunda kaleci Çağlar’dan seken topu Ahmed Kutucu ortaya çevirdi. Topa son dokunan Bruno topu ağlara gönderdi.

GOL Dk 60; Sağ kanattan Melih’in ortasında iyi yükselen Gianni Bruno farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

Dk 64; Eyüpspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Fredy’in ortasında Taşkın kafayı vurdu. Kaleci Çağlar Şahin Akbaba güçlükle topu çıkardı.

GOL Dk 70; Fredy’in ara pasında topla buluşan Ahmed Kutucu’nun sol çaprazdan sert şutunda fark üçe çıktı.

Dk 73; Eyüpspor Ahmed Kutucu ile bir gol daha buldu fakat karşılaşmanın hakemi ofsayt kararı verdi.

MAÇ SONUCU BOLUSPOR 0 – 3 EYÜPSPOR 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 6SB1T