Veteranlar Kura Çekimi 10 Haziran’da

Veteranlar Kura Çekimi 10 Haziran’da

Bolu’da her yıl düzenlenen Veteranlar Futbol Turnuvası heyecanı bir kez daha start alıyor. İsmail Belli ve Aydın İnceer’in isminin verileceği turnuvanın kura çekimi 10 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

28.05.2019

Bolu’da her yıl düzenlenen ve çekişmeli müsabakalara sahne olan Bolu Veteranlar Turnuvası heyecanı yeniden başlıyor. Geçtiğimiz yılki turnuva hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına düzenlenmişti.  Bu yıl gerçekleştirilecek olan turnuva İsmail Belli ve Aydın İnceer anısına organize edilecek. Bu sene 14.sü gerçekleştirilecek olan turnuvanın kura çekimi 10 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gerçekleştirilecek.

İsmail Belli ve Aydın İnceer anısına 14’üncüsü düzenlenecek olan Veteranlar Futbol Turnuvası 13 Haziran’da başlayacak. Şu ana kadar düzenlenecek turnuvaya 10 takımın başvuruda bulunduğu belirtildi. Turnuvaya katılan takımlar 2 grupta mücadele edecek ve haftada 2 mücadele oynayacaklar. Müsabakalar hafta içi pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştirilecek.

Turnuva toplantısında yaptığı konuşmada tüm takımlara başarılar dileyen Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Zekeriya Gökmen “Hepimiz belli bir yaşa gelmiş insanlarız. Önemli olan spor yapmak, spor yapmanın peşinde olmak” dedi.

Bu yılki turnuvaya İsmail Belli ve Aydın İnceer’in adının verileceğini belirten Bolu ASKF Başkan Yardımcısı Cemalettin Metin “Bu yılki turnuva Rahmetli İsmail Belli ve Aydın İnceer adına gerçekleştirilecek. İkisi uzun yıllar amatör futbolunda sporcu, yönetici ve antrenör olarak görev yapmış abilerimiz. Bunların anısını yaşatmak adına bu seneki turnuvaya onların adını vereceğiz. İnşallah iyi bir turnuva geçer” ifadelerini kullandı.

Barış GÜZELTÜRK

Mete Özgören

Mete Özgören
2019-05-28 15:29:34

İsmail BENLİ ve Aydın İNCEAYAN olacak isimler yanlış.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu OS12U