Kupaya Veda Ettik!

Kupaya Veda Ettik!

Boluspor Türkiye Kupasında karşılaştığı Süper Lig ekibi Antalyaspor'a deplasmanda ikinci yarıda yediği şansız golle 1-0 mağlup olarak kupadan elendi.

17.12.2020

Boluspor Türkiye Kupasında karşılaştığı Süper Lig ekibi Antalyaspor'a deplasmanda ikinci yarıda yediği şansız golle 1-0 mağlup olarak kupadan elendi.

 

Antalyaspor 1 - 0 Boluspor

 

Antalyaspor: Ferhat, Ersan, Naldo, Eren, Nuri, Sam, Orgill, Mevlüt Han, Gökdeniz, Mert, Ali Eren.

Boluspor: Ömer, Kerim, Burak Asan, Hamza, Oğuzhan, Marlinho, Nemanja, Araz, Alican, Ali Keten, Burak Bekaroğlu

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, sahasında TFF 1. Lig ekibi Boluspor'u ağırladı. Mücadele ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu skorla Antalyaspor adını son 16 turuna yazdıran taraf oldu. Karşılaşmanın tek golünü 52. dakikada Gökdeniz Bayrakdar kaydetti.

 

Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal, forma şansı bulamayan bazı oyuncularına şans verdi. Podolski, Jahovic gibi takımın as isimleri yedek soyundu.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gittiler.

İkinci yarının başında, dakikalar 52'yi gösterdiğinde Antalyaspor'un genç futbolcusu Gökdeniz Bayrakdar sahneye çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Akdeniz ekibi sahasında Boluspor'u tek golle geçerek Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16'ya kalmaya hak kazandı.

Antalyaspor 5. tura nasıl geldi?

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan dahil olan Antalyaspor, Pendikspor'u 2-0 mağlup ederek 5. tura yükselmeyi başardı.

Boluspor 5. tura nasıl geldi?

Rakibi gibi Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan katılan Boluspor, Kahramanaraşspor'u 2-1'le geçti ve 5. turda Antalyaspor'la eşleşti.

başkentli

başkentli
2020-12-17 17:47:52

ALiCan ve Kerim ile bu iş olmaz.Reha Hocam görmüyormusumuz bu iki kardeşimizin kötü hallerini.Alican bal yapmaz arı gibi ,oynarmış gibi yapıyor oynamıyor,arada kaynayıp gidiyor.Kerim’in hataları ise rakibe gol pozisyou veriyor, kullandığı topların yüze 90’ı olumsuz, topu arkadaşı ile rakibinin arasına atıyor,sanki arkadaşını sakatlamak ister gibi,taç atışlarına bakın onlar bile yerine gitmiyor,bi futbolcu bu kadarmı olumsuz oynar anlamak mümkün değil.Bunlar sizin gözünüzün önünde oluyor görmüyorsanız pes doğrusu. 30 topcunun içinden bi sağbek bulamıyormusumuz, ben size söyliyeyim Sn Hocam,Burak Bekaroğlu’nu koyun sağbeke taş gibi olsun savunma.Sn Hocam lütfen bu iki oyuncumuza top geldiğinde bizlerinde yüreği ağzına geliyor.Tüm Bolu’ya ve Boluspor camiasına saygılar sunuyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu WP1HO