Kupada Rakip Belli Oldu

Kupada Rakip Belli Oldu

Boluspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4.turdaki rakibi belli oldu.

16.10.2018

Boluspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4.turdaki rakibi belli oldu.

 

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur kurası bugün saat 14.30’da A Spor ekranlarında çekildi. Kuraya 3. turdan gelen 48 takımın yanı sıra, bu turda katıldı. Trabzon, Alanya, Bursa, Sivas, Malatya, Göztepe, Kasımpaşa ve Kayseri ile heyecan daha da artarken seribaşı olan Boluspor Şile Yıldızspor ile eşleşti. Mücadele deplasmanda oynanacak. Müsabakalar 30-31 Ekim ve 1 Kasım’da oynanacak.

ZİRAAT Türkiye Kupası 4. turu kura çekimi, bugün gerçekleştirildi. TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda saat 14.30’da başlayan A Spor’dan yayınlanan kura çekimine, 3. turu geçen 48 takımın yanı sıra Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon 5 ila 13. sıralar arasında yer alan ve Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisar haricindeki Trabzon, Alanya, Bursa, Sivas, Malatya, Göztepe, Kasımpaşa ve Kayseri takımlarıyla birlikte toplam 56 takım katıldı.

Kura çekimi seri başı sistemine göre gerçekleştirildi ve küçük numarayı çeken takım ev sahibi oldu.  Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçları kazanan 28 takım 5. tura adını yazdıracak.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu YTUJC