Maç Tatil Edildi

Maç Tatil Edildi

KUPA MAÇIYLA İLGİLİ KARAR VERİLDİ

15.01.2019

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün saat 19.50'de Boluspor-Galatasaray maçının oynanacağı Bolu Atatürk Stadı karla kaplandı.

Bolu'da öğle saatlerinde aniden bastıran kar yağışının ardından kentte kar kalınlığı yaklaşık 15 santimetreye ulaştı. Kar yağışı aralıksız sürerken, saat 19.50'de Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Boluspor ile Galatasaray maçının oynanacağı Atatürk Stadyumu da karla kaplandı. TFF yetkilileri stadyumun zemininde inceleme yaparken, meteorolojiden alınan bilgiye göre kar yağışının şiddetli şekilde süreceği öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Boluspor Galatasaray maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Maç günü ve Saati 16.01.2019 Çarşamba günü belli olacak.

Hakem Maç saatinde futbolcularla birlikte sahaya çıkıp saha koşulları sebebi ile maçı ileri bir tarihe tatil ettiğini söyleyecek. Hakemin burda ki amacı ise iki takımında maçı daha sonra oynamak istemeleri eğer ki maçı saatinden önce tatil ederse maçın ertesi gün oynanma zorunluluğu var.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 2IPFJ