KULÜPLER TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI BOLU'DA

KULÜPLER TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI BOLU'DA

Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası, 27-29 Nisan tarihlerinde Bolu'da yapılacak.

13.04.2018

Türk karatesinin yıldız isimlerinin kulüpleri adına tatamiye çıkacağı Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası, 27-29 Nisan'da düzenlenecek. 

Bolu'da gerçekleşecek organizasyona Üç Bin Kişilik Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

 

 

PROGRAM

MÜSABAKA KAYIT SİSTEMİ

 

a)Büyükler Kata dalında yarışan sporcular Ümit Genç Kategorisinde yarışamazlar.

b)Müsabaka kayıtları 23 Nisan Pazartesi günü saat 23.59’ a kadar Federasyon Sitesinde bulunan Müsabaka Kayıt Sistemi üzerinden yapılacak. Belirtilen tarih ve saate kadar Müsabaka Kayıt Sisteminden düzeltmelerini yapmayan kulüpler; düzeltmeleri Kesin Kayıt günü sporcu başına makbuz karşılığında Federasyona 10.00 TL ödeyerek yaptırabilirler. Kulüpler Her Kategoride bir takımla katılabileceklerdir.

c)Müsabakaya katılacak kulüpler Müsabaka Kayıt Sistemi üzerinden 2018 Vizeli Antrenör Kaydını yapmak zorundadırlar. 1-5 arası sporcu için 1 Antrenör, 6-10 arası sporcu için 2 antrenör, 10-15 arası sporcu için 3 antrenör, 16-20 arası sporcu için 4 antrenör, 21 ve üstü sporcu için 5 antrenör kaydı yapabileceklerdir. Akreditesi yapılan antrenörlere Müsabaka Akredite Kartı verilecektir. Online kayıt sistemi üzerinden Akreditesini yaptırmayan müsabakalarda görev yapmak isteyen 2018 Vizeli Antrenörler makbuz karşılığında Federasyona 50 TL ödeyerek Antrenör kaydını yaptırabileceklerdir. Antrenör harcırah ödemeleri Müsabaka Reglamanı 8. Madde belirtilen şekilde yapılacaktır.

d)Pazar günü yapılacak Final maçlarında Antrenörlük yapacaklar Takım Elbiseli olmak zorundadırlar.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4BRZY