KÜÇÜK ORHAN BOLUSPOR'DA

KÜÇÜK ORHAN BOLUSPOR'DA

2018-2019 Sezonunun 2.Devresinde TY Elazığspor teknik direktörlüğünden istifa eden Küçük Orhan lakaplı Orhan KAYNAK Boluspor Teknik direktörlüğüne getirildi.

28.01.2019

 

Boluspor Kulübü resmi internet sitesinden yayınlanan açıklama ise şu şekilde oldu.

"Boluspor Kulübü, Teknik Direktör Orhan Kaynak ile sözleşme imzalamıştır.

İmza töreninde sözü alan Başkan Necip Çarıkcı “Bir hafta önce Sait Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Daha sonra Cüneyt Hocamız ve ekibi ile hem Galatasaray maçına hem de Tetiş Yapı Elazığspor maçına çıktık. Öncelikle bu hocalarımıza teşekkür ediyorum. En iyi şekilde bizi temsil ettiler. Dünde Orhan Hocamız ile görüştük. Sezon sonuna kadar bir anlaşma yaptık. Orhan Hocamız daha önce Süper Lig’de Rıza Çalımbay Hocamız ile görev yaptı. Tetiş Yapı Elazığspor’da şartlar kötü olmasına rağmen bana göre büyük bir başarı gösterdi. Kendisine inanıyoruz, güveniyoruz. Hocamızın kadrosunda beş yardımcısı var. Kaleci antrenörümüz ise Abdullah Gerz Hocamız olacak. İnşallah Ümraniyespor maçı ile beraber galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Orhan Hocamız Boluspor’a hayırlı, uğurlu olsun.” Şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Orhan Kaynak ise “Tetiş Yapı Elazığspor’da ilk yedi aylık süreçten sonra, Başkan Necip Çarıkcı ve Yönetim Kurulu ile birlikte son dört aylık süreç için anlaşmaya vardık. Umarım Süper Lige çıkma hedefini hep beraber gerçekleştiririz. Bu tek başına olmuyor tabi ki. Hem bizler, hem oyuncular, hem de taraftarların katkılarıyla olacaktır. Birlikteliğe önem veren bir ekibiz. Bunu da futbolcu arkadaşlarımıza hissettirerek sezon sonunda mutlu sonu görmek istiyoruz. Bu manada hem Başkanımıza, hem de Yönetim Kurulumuza bize güvendikleri için teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu."

 

Küçük Orhan kimdir?

Orhan Kaynak,1 Mart 1970, Ceyhan, Adana'da doğmuştur. eski Türk futbolcu. Kendisi gibi futbolcu olan Reşit Kaynak, Kayhan Kaynak, İrfan Kaynak, İlhan Kaynak ve Ayhan Kaynak'ın kardeşidir. Trabzonspor'da oynadığı dönemde takım kadrosunda bulunan Orhan Çıkırıkçı karıştırılmasın diye Küçük Orhan diye anılmaya başlandı ve Trabzonspor'dan ayrılmasından sonrada kariyerinin sonuna kadar bu isimle anıldı. Trabzonspor'da sadece iki sezon oynamasına rağmen tüm kariyeri boyunca bu lakapla anılmıştır. 

halit canbaz

halit canbaz
2019-01-28 22:39:12

boluda başarı şansı olurmu sait karafırtınalar ege takımlarından ziyade boluda daha başarılı oldu.fuat çapa gençlerden ziyade boluda başarılı oldu.ama orhan kaynak elazığdan daha iyi şartları bulsada her forvet oyuncusu gibi çok atıp çok yiyen bir bolu ağırlıklı oynatacağı için boluspor levent eriş dönemindeki boluspora hazır olsun ya kazanan ya kaybeden?kaynaklı bir bolu tekkeli erişli demirbakanlı bir bolu kadar ancak başarılı olur.yani bana göre forvet oyuncularının antrenör olduğu bir takım fazla başarılı olmuyor.ama inşallah ben yanılırım.

Nihat Ercan

Nihat Ercan
2019-01-28 11:36:04

Kardeşleri ile beraber üst düzey bir futbolcuydu, teknik direktör olarak da kendisini kanıtlamak peşinde. Umarım takım için iyi olur, yeni başlangıç, yeni umutlar, Gençlerbirliği düşmeye başladı, Denizli, Hatay, Gazişehir, Osmanlı da illa ki düşecektir. Bu taze kan ile ilk 2 neden olmasın? 5 maç üst üste kazansak yukarı ile farkı kapatırız diye düşünüyorum. Ya nasip ya kısmet diyelim...

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 9KAYQ