KİMİ YENECEĞİZ

KİMİ YENECEĞİZ

Boluspor Oynadığı son 4 lig maçından 1 puan çıkardı.

19.03.2022

Kırmızı-beyazlı ekip oynadığı son 4 lig maçından 1 paun çıkardı.Ligin 2. yarısına hızlı başlayan ve üst sıralardaki takımları mağlup eden Boluspor,Denizlispor'a deplasmanda 2-0 mağlup olurken,kendi sahasında Tuzlaspor'a 1-0 mağlup ayrıldı.kendi sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalırken Menemenspor'a 3-2 Mağlup oldu. ve oynadığı son 4 lig maçından sadece 1 puan çıkardı.

Denizlispor 2-0 Boluspor

Boluspor 0-1 Tuzlaspor

Boluspor 1-1 Bursaspor

Menemenspor 3-2 Boluspor

bolulu

bolulu
2022-03-21 14:24:21

REMZİ KIRICI %100 DOĞRU TESBİTLER.ÖMER ALICI GİBİ TECRÜBELİ ADAMI GÖNDERİP KALE ÇİZGİSİNE GELEN TOPA YATARAK MÜDAHELE EDEN KALECİYE GÜVENEN REHA VE T KADRO.2 YILDIR TAKIMIN BAŞINDA OLUP HALA ORTA SAHADA KİMİ OYNATACAĞINI BİLMEYEN ROSHİNİN OLMADIĞI YERDE BERKİ SAĞ TARAFTA OYNATMAYI DÜŞÜNEN TEKNİK KADRO.UMURSAMAZ FUTBOLCU KADROSU.BİDE SATILIK HAKEM VAR TABİ BUNLARI YENİLGİNİN SEBEPLERİ.DENİZLİ VE BURSAYI KURTARMAK İÇİN BİRİLERİ DÜĞMYE BASMIŞ DURUMDA NEDE OLSA BOLUSPORUN SAHİBİ YOK.DÜŞSEDE OLUR ZİHNİYETİ VAR.TAM 10 HAFTADIR O ALİ KETEN KIRMIZI KART GÖRMEYE UĞRAŞIYO BAKIN MAÇLARINA .KADRO DIŞI YAPIN BİZE BÖLE OYUNCU LAZIM DEĞİL.

Köroğlu

Köroğlu
2022-03-20 00:47:27

Bu gidişat gösteriyor ki çok kötü durumda olduk alttan geliyorlar reha hoca sen aliyi takımda tutmak için acaba aranızda bir şeyler var birinci sarı kartını görüyor ve ikincisini de sanki oyundan beni atsın diye tavırlar yapıyor ve yapıyorda bu adamı nasıl oluyorda tahammül edip oyundan almıyorsun senin hocalığın yoktur senin hocalığın bu kadar maçı alırdık verilmeyen gol pozisyonda hiç bir şey yok böyle bizim maça mert güzenge hakem veriliyor sonuç tabiki hüsran inşallah kötü duruma düşmez düşerse yazık oluyor

Remzi Kırıcı

Remzi Kırıcı
2022-03-19 22:19:17

Maçın özeti: 1)Deneyim- tecrübe kazansın diye bu maça verilen ve Boluspor'u doğrayan acemi bir orta saha hakemi. 2) Kendini attırmak için bütün çapayı gösteren, arkadaşlarının emeğini satan bir fulbolcu; Ali Keten 3)Takımda disiplini sağlayamayan sadece seyirci gibi izleyen bir teknik direktör. 4) Aynı teknik direktör gibi bütün bunları izleyen, sanki kendilerinin hiç sorumluluğu yokmuş gibi duran bir yönetim. SONUÇ 1) Takımda kalecinin (Selami) yedeği yok, yedek kaleciler;satıldı veya gönderildi. Yedek olarak oynatılan futbolcular amatör futbolcu. Forvet futbolcunun (Kasongo) yedeği yok, alınan forvet; tek gol atamadan devre sonunda gönderilecek futbolcu. SONUÇ 2):Denizlispor,Tuzlaspor, Bursaspor, Menemenspor'u yenemeyen, puan alamayan bu takım hangi takımı yenecek?

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu AZ6TC