Kim Doğruyu Söylüyor?

Kim Doğruyu Söylüyor?

Boluspor'un Eyüpspor maçı öncesi verilen galibiyet primi sözünün tutulmadığı iddia edildi.

25.04.2022

Boluspor'un Eyüpspor maçı öncesi verilen galibiyet primi sözünün tutulmadığı iddia edildi.

 

Dünkü maç öncesi camia adeta bu iddia ile çalkalandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan futbolculara geçtiğimiz haftaiçi antrenman öncesi Eyüpspor maçında galip gelmeleri halinde futbolcu başı 10bin TL cebinden vereceğini kameralara ve haberlere yansımıştı.

 

Galip gelinen Eyüpspor maçı sonrası ve Ümraniyespor maçı önceside primlerin söz verildiği gibi futbolculara verilmediği iddia edildi. Hatta futbolcuların Ümraniye maçı öncesi yönetimede tepki gösterdikleri gelen bilgiler arasında.

 

Bir futbolcununda hem söz verilen primlerini almadıkları, hemde devre arasından bu yana maç başılarını almadıklarını söylediği gelen iddialar arasında.

 

Tarafların iddialar karşısında açıklama yapıp yapmayacakları merak konusu oldu.

Yuksel14

Yuksel14
2022-04-25 21:49:40

Herşeyi pirime bağlamayın.tecrübe iyi futbol kaliteli futbolcu bunlara bağllı.baraj.ı bagazmi ona milyon dolar ver bir şey yapamazkapasite o..tabiki oda iyi yerlerde oynamış..ama bizde bir verim yok....topçular istemeli takım olarak odaklanmalari gerek yönetle taraftarla birlik olmaları lazım..

MUDURNU 14

MUDURNU 14
2022-04-25 16:38:40

ZAETN FUTBOLCULAR MAÇTA İSTEKSİZLERDİ PENALTIYI BİLEREK ATMADI KASIRGA TAKIMDA EN İYİ OYNAYAN BİR TEK GÖKHAN KARADENİZ EN KISA ZAMAN PARA KONUSU ÇÖZÜLMELİ YOKSA 2 LİGDEYİZ ONA GÖRE

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4KDJV