40 Yıldır Bolu’da Spora Hizmet Eden Vefa Abidesi

  40 Yıldır Bolu’da Spora Hizmet Eden Vefa Abidesi

Amatör takımların sevilen abisi adeta Amatör Futbola 7-24 saat hizmet veriyor. Amatör sahaların ve tesislerin sorumlusu Mehmet Karaüzüm çalışma azmiyle alkış alıyor.

27.06.2024

Bolu, Karaçayır Tesisleri’nde görev yapan Mehmet Karaüzüm, yaklaşık 40 yıldır spora ve sporcuya hizmet ediyor.

Karaçayır Tesisleri’ndeki futbol sahalarında tesis amiri olarak görev yapan Mehmet Karaüzüm, zamanının büyük bir kısmını sahaların bakımıyla geçiriyor. Karaüzüm’ün titiz çalışmaları sayesinde sahalar her zaman bakımlı ve yeşil kalıyor. Amatör futbolun ve sporcuların her zaman yanında olan Karaüzüm, görevini en iyi şekilde yapmaya devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar hizmet veren Mehmet Karaüzüm, hayatını Karaçayır'da sahaların bakımına adamış durumda.

Mehmet Karaüzüm, amatör takım futbolcuları, hocaları ve yöneticileriyle iyi bir diyalog içinde olarak herkesin sevgisini kazanmaya devam ediyor. Karaüzüm Konuşmasında şunları belirtti: "Burayı kendi evim gibi görüyorum. Daha verimli olabilmek için gece gündüz çalışıyorum. Burada çok mutluyum, işimden ve müdürlerimden de çok memnunum. Mesai aramıyorum. Sabah 8.30’da geliyorum, gerektiğinde gece saatlerine kadar çalışıyorum. İşimi çok seviyorum, hayatım boyunca burada olmaktan mutlu oldum. Allah bana sağlık, sıhhat verdiği müddetçe buradayım, çalışmak istiyorum." 

Bolu Gençlik Spor İl Müdürü Emrullah Güler ve ASKF Başkanı Cemalettin Metin'e desteklerinden dolayı teşekkür eden Mehmet Karaüzüm, spora ve sporculara olan bağlılığını bir kez daha vurguladı.

Mehmet Karaüzüm, 40 yılı aşkın süredir Bolu’da spora ve sporcuya olan hizmetiyle herkesin takdirini kazanan bir vefa abidesi olarak çalışmalarına devam ediyor.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu 4LGFV