KALE YIKILDI

KALE YIKILDI

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasının 4’üncü gününde B grubu ikinci hafta maçları oynandı.

24.06.2018

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasının 4’üncü gününde B grubu ikinci hafta maçları oynandı. İlk maçta Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ile Kale Yapı karşı karşıya geldi. Grubun iki iddialı ekibinin karşılaşması nefesleri keserken, mücadeleyi 2-1 kazanan Elvan İnşaat Kızıkspor BESK oldu.

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden saha komiseri Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında B grubu ikinci hafta maçları geride kaldı. Grubun iki iddialı ekibinin karşılaşmasında Elvan İnşaat Kızıkspor BESK ile Kale Yapı karşı karşıya geldi. İki takımın kıyasıya mücadelesinde ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Kale Yapı oldu. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü ele geçiren Elvan İnşaat Kızıkspor BESK rakip kalede daha etkili olmaya başladı. Rakip sahada baskı kuran ve daha iyi top yapmaya başlayan Elvan İnşaat Kızıkspor BESK dakikalar 37’yi gösterirken Serkan Kutlu’nun kaydettiği golle eşitliği yakaladı. Golden sonra da baskısını sürdüren Elvan İnşaat Kızıkspor BESK’te yeniden sahneye çıkan Serkan Kutlu takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Karşılaşmayı 2-1 Elvan İnşaat Kızıkspor BESK puanını 6’ya çıkarırken, Kale Yapı ise 1 puanda kaldı.

Haberin Fotoğrafları

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu H9NGS