KADRO GÜÇLENİYOR

KADRO GÜÇLENİYOR

Ligin transferde en hareketli takımlarından olan Boluspor tüm ekonomik şartlara rağmen 7 ismi kadrosuna kattı.

02.02.2024

Ligde artık hedefini resmen Play-Of ve Süper lig olarak belirleyen Boluspor, devre arasında 7 ismi kadrosuna kattı. İlk dönem transfer sezonunda verim alamadığı isimleri tek tek gönderen kırmızı beyazlılar ara transferde adeta şov yaptı.

Önceki yıllarda yapıaln yanlış transferler nedeniyle hacizler ve ekonomik sıkıntıları bire bir yaşayan ekibimiz bu ara transferde 7 oyuncuyu kadrosuna katarken hata yapıp yamadığı 2. yarı belli olacak.

Yönetimin nokta transfer diye tabir ettiği bu isimleri kadrosuna katarak hedefini Süper Lig olarak belirleyen kırmızı beyazlılar ilk etapta Tunahan Çiçek, Anıl Koç, Vüsal Isgandarli ve Daniel Avramovski'yi kadrosuna kattı.  İshak Karaoğul, Hüsamettin Yener ile ara transfere devam eden ekibimiz son olarak Brezilyalı oyuncu  Jefferson Nogueira Junior ile kadrosunu iyice güçlendirdi.   

Şimdiye kadar yapılan 7 transferin 4 tanesi Teknik direktör Yalçın Koşukavağın eski öğrencisi. Gazişehirden Jefferson Nogueira Junior,Altay'dan Hüsamettin Yener ,Kayserispor Daniel Avramovski ,Manisa FK.Anıl Koç.

Bu Habere Yorum Yap

Güvenlik Kodu ICDBY